Curs NLP Practitioner - Bucuresti

Locul desfasurarii: BucurestI

Organizator: Dan Cristea

Curs NLP Practitioner - Bucuresti

Bucuresti – 26-28 octombrie (modul 1) si 23-25 noiembrie (modul 2)

*Te intereseaza performanta ta si a celorlalti?* Vrei sa eviti blocajele?* Vrei sa-ti depasesti starile negative?* Cauti cai de a-ti optimiza comunicarea cu cei din jur?* Iti doresti noi modalitati de a-ti asigura succesul si de a evita esecul?* Echilibrul in viata ta ti se pare greu de atins? Multi intreaba despre ce e vorba, "cu ce se mananca acest NLP " si uneori nu au curajul sa incerce. Am creat asadar special o noua structura, iar acum ai posibilitatea sa testezi, participand doar la 2 module: NLP START. Obtii multe beneficii, pretul e mai mic si nu esti obligat in nici un fel sa mergi mai departe. Desi, am certitudinea, ca odata ce ai participat nu te opresti, pentru ca vei constata cainveti multe, ca experimentezi si traiesti pe propria piele lucruri mai mult decat extraordinare, ca o sa spui nu o data UAU! si vei dori mai mult.Acest curs este prima etapa in obtinerea titulaturii de NLP Practitioner, cu atestarea ARONL si EANLP. Persoanele care participa la aceste 2 module nu sunt obligate sa continue formarea in NLP. Cele 2 module sunt urmate de NLP Practitioner, avand 5 module (in total 21 zile de curs).

Dezvoltarea personala incepe sa prinda teren din ce in ce mai mult. Traim intr-o lume in care schimbare devine din ce in ce mai accelerata, schimbari la nivel global, schimbari de interese, de puteri, schimbari in grupuri, in familii. Cum altfel am putea face fata acestor schimbari decat schimbandu-ne in permanenta, adaptandu-te, fiind atat de atent pentru a sesiza fiecare modificare a mediului in care traim si atat de flexibili pentru a ne integra rapid. Si nu oricum, ci astfel incat sa fim multumiti, sa fim ok cu noi insine.Vrei sa continui credinte invechite, sa nu ai incredere in tine sa simti ca nu esti adaptat sau...parca nu e locul tau aici?

Viata e o lupta?...parca ai mai auzit asta...si mereu te trezesti pregatit de lupta: facturi, job neavantajos, conflicte, falsitate, roluri greu de dus...vesnic tensionat, neinteles...si, nu-i asa, nici nu ai observat copacul acela interesant, chiar daca ai trecut de atatea ori pe langa el, sau zambetul copilului ce tocmai a trecut pe langa tine...pentru ca erai dus cu gandurile la...criza, nemultumiri, job, relatie...

Poate e timpul sa schimbi. Sa vezi viata si experientele cu alti ochi, sa inveti sa te bucuri si sa o faci atat de bine, incat sa-i inveti si pe altii.

Confirmare pana la data: 26 octombrie 2012

Participare: Taxa de participare