Audiobook Time Management in lectura lui Octavian Pantis (TMI)

BUCURESTI - 19 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Humanitas Multimedia impreuna cu TMI Romania lanseaza primul audiobook din seria TMI: Time Management, in lectura lui Octavian Pantis, Managing Director TMI Romania.

Pe www.tmi.ro puteti asculta cateva pasaje din acest audiobook.

’’De mii de ani oamenii se intreaba daca exista viata dupa moarte. Intrebarea lumii moderne pare sa fie daca exista viata inainte de moarte. In lumea de azi, a vitezei, a informatiei si a tehnologiei, daca nu suntem atenti, putem deveni fara sa ne dam seama victime ale obiectivelor altora sau ale nimanui si urmaritori ai succeselor altora, pierzand din vedere lucrurile importante pentru noi.’’ Octavian Pantis, TMI Romania.

Audiobook Time Management in lectura lui Octavian Pantis (TMI)

’’Cursul de Time Management pe care il asculti se bazeaza pe experienta de peste treizeci de ani in lumea intreaga a companiei de training si consultanta TMI, si isi propune sa iti ofere idei si tehnici prin care sa-ti poti atinge obiectivele profesionale cu o mai buna productivitate si sa gasesti timpul necesar si pentru alte preocupari importante din viata ta.’’ Octavian Pantis, TMI Romania.

Audiobook-ul continua seria inovatiilor TMI pe piata de training din Romania si isi propune, printre altele, sa le ofere miilor de oameni care stau in trafic ocazia de a valorifica din plin acest timp.

Audiobook-ul are o durata de 56 de minute si este structurat pe urmatoarele capitole:
•O privire de ansamblu
•Scopurile si rezultatele
•Planificarea zilei
•Prioritatile
•E-mailurile
•Sedintele
•Cum mentii organizarea

Sunt in pregatire si alte titluri, printre care Practical Leadership, Inteligenta Emotionala sau Project Management.

Despre Qualians


Despre TMI:

TMI a fost infiintata in 1975 in Danemarca de catre Claus Møller si este astazi una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume. Cu birouri in peste 40 de tari, TMI ofera anual training si consultanta pentru 200.000 de oameni de pe tot cuprinsul globului. Pana in prezent peste 4.000.000 de persoane au participat la cursurile TMI.

In Romania TMI si-a inceput activitatea in primavara anului 1999, iar de atunci peste 6000 de oameni beneficiaza anual de conceptele si instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri.

TMI a fost desemnata Compania de Training a Anului, la gala Business-Edu Awards care a avut loc in 29 februarie, pe baza unui studiu realizat in randul a 400 de specialisti de resurse umane din Romania.


Contact:
Cristina Oancea,
Asistent Manager

office@tmi.ro
telefon: 021 319 77 10
fax: 021 319 77 14
web: www.tmi.ro

office@tmi.ro