101 JUCARII – MARCA INREGISTRATA!

Targoviste - 30 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Mos Craciun a adus la 101 Jucarii calitatea de marca inregistrata. O postura care ne bucura, dar care, in acelasi timp, naste noi provocari. Provocari la care vrem sa facem fata cu succes incepand chiar din primele zile ale Noului An!

101 JUCARII – MARCA INREGISTRATA!

Inerent, sfarsitul de an aduce cu el un bilant. Ca este unul elaborat, al firmelor – cu procente, indici de realizare si analize comparative - sau unul mult mai simplu, personal, poate chiar involuntar, cu totii ne facem cate un bilant. A fost un an bun? Mai putin bun? De ce? Ce e de facut? Astfel, intrebarile pe care (ni) le adresam pot continua...

Pentru 101 Jucarii a fost un an intr-adevar bun. O spunem cu mandrie si o spunem cu multumire. Brandul 101 Jucarii prinde tot mai mult contur iar sloganul nostru – Personajele tale preferate! – incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut. Acesta este principalul motiv, desi nu singurul, pentru care  101 Jucarii – Personajele tale preferate! a primit de la OSIM certificatul de inregistrare, devenind astfel o marca inregistrata.  Dorim sa multumim si pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sprijinit si ne-au stat alaturi pana in momentul de fata, prin implicarea lor, prin contributiile lor, prin sfaturi sau doar cu o vorba buna si un zambet de incurajare.

Am repetat adesea si o spunem si in continuare: nu suntem un simplu magazin virtual de jucarii. Nici nu dorim sa fim doar asa ceva. Si, dupa cum probabil ati constat si din precedentele noastre comunicate din acest an, 101 Jucarii a participat si s-a implicat in evenimente majore care au legatura cu domeniul  nostru de activitate. La inceputul anului, ne-am documentat in privinta noutatilor si am cautat noi parteneri la International Toy Fair de la Nuremberg (Germania). Ne-am vazut (in carne si oase!) cu micii nostri prieteni la Comic-Con, in luna aprilie, la Bucuresti – evenimentul de la anul se anunta si mai spectaculos, deci nu avem cum sa il ratam – am expus, ne-am incurajat amicii participanti la concursuri si am pregatit fiecarui vizitator cate o mica surpriza cu ocazia Nijikon-ului din luna noiembrie. Participam pe plan local la diverse actiuni si nu ii uitam nici pe unii dintre copiii care, desi isi doresc jucarii, din nefericire nu le pot avea.

Cu toate acestea, 101 Jucarii inseamna in primul rand www. 101jucarii .ro. Aici, cei care ne viziteaza cu regularitate, au putut observa imbunatatiri si schimbari, credem noi, pozitive. Spre sfarsitul anului, am introdus un nou design, mai placut, mai prietenos, care ofera mai multe informatii, fiind si mai usor de gasit. Numarul produselor expuse – jucarii, figurine , accesorii, collectables - in acest an a crescut cu mai mult de 50% fata de 2012 si am introdus alte noi categorii, unele in premiera pentru Romania. La fel s-a intamplat si cu numarul vizitatorilor, multi dintre ei alaturandu-se si comunitatii noastre de pe Facebook - https://www.facebook.com/101jucarii. Iar cea mai buna dovada in acest sens am avut-o atunci cand, cu cateva zile in urma (21 decembrie), la o ora destul de tarzie, am initiat un concurs-fulger in urma caruia am primit....o avalansa de raspunsuri-fulger! Ne-am bucurat si le multumim! Sunt gesturi care ne fac sa mergem in mod hotarat mai departe!

Orice bilant aduce dupa el si un plan. Nu avem pretentia ca planurule noastre sunt sofisticate, la fel ca si business-plans ale marilor corporatii. Dar nici nu lasam ca planurile noastre sa ramana niste simple ganduri sau doar declaratii de intentie. Pentru ca multi dintre vechii nostri prieteni au crescut practic deodata cu 101 Jucarii, stim ca gusturile lor s-au schimbat in timp, preferintele s-au inmultit si interesele s-au diversificat. Pe de alta parte, „vitrina” noastra incepe sa devina neincapatoare. De aceea, chiar din prima luna a noului an – pe care vi-l dorim si ni-l dorim si mai bun – vom inaugura inca un site, un „site-frate” al www.101jucarii.ro. Aceasta este surpriza de care aminteam in comunicatul precedent. Acesta este modul in care vrem sa incepem noul an. Si despre acesta vom vorbi cu primul prilej din 2014.

Pana atunci, haideti cu totii sa incercam sa ne bucuram de iarna, de sarbatorile ei, de toti cei dragi care ne sunt alaturi sau la care ne gandim, de copiii si de prietenii nostri, si, de ce nu, de multe, multe jucarii! LA MULTI ANI! :)

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Taguri: jucariifigurine101jucarii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/101-jucarii-marca-inregistrata