www.101jucarii.ro – MAGAZINUL COPIILOR CU PASIUNI

Targoviste - 8 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Internet

www. 101jucarii .ro este aproape de pasiunile copiilor. De pasiunile copiilor pentru jucarii, pentru personaje diverse, pentru eroii lor – reali sau fantastici. Iar aceste pasiuni se regasesc in gama larga de produse – jucarii, figurine , jocuri si numeroase accesorii – pe care le aducem si le oferim. Nicio clipa nu ne-am gandit sa functionam ca un magazin general de jucarii. Am dorit si dorim in continuare sa aducem doar ceea ce copiii iubesc cu adevarat si isi doresc cu adevarat. De aceea, dialogul cu copiii, dorintele lor, sugestiile lor si, bineinteles – pasiunile lor – sunt esentiale pentru noi.
Aceste pasiuni nu dispar asa usor, cum ar crede unii. Placerea de a colectiona figurine, papusi si masinute porneste de la o varsta frageda si ne poate insoti de-a lungul intregii vieti.

www.101jucarii.ro  –  MAGAZINUL COPIILOR CU PASIUNI
 Placerea de a colectiona figurine, papusi si masinute porneste de la o varsta frageda si ne poate insoti de-a lungul intregii vieti. 

.

Spuneam in articolul precedent ca magazinul nostru a fost creat cu gandul la copii si pentru copii. Dealtfel, www.101jucarii.ro nici nu ar fi existat daca nu ar fi fost copiii nostri. Ca parinti, copiii sunt intotdeauna in centrul atentiei si de aceea dorim si noi sa functionam ca o mare familie. O familie  numeroasa, in care cu totii sunt bineveniti si ascultati, in care prietenia e pusa la loc de cinste si in care  fiecare copil isi poate gasi, cultiva si dezvolta pasiunile.

Despre pasiuni este vorba si in randurile care urmeaza. Despre pasiunile copiilor pentru jucarii, pentru personaje diverse, pentru eroii lor – reali sau fantastici. Iar aceste pasiuni se regasesc in gama larga de produse – jucarii, figurine, jocuri si numeroase accesorii – pe care le aducem si le oferim. Nicio clipa nu ne-am gandit sa functionam ca un magazin general de jucarii. Am dorit si dorim in continuare sa aducem doar ceea ce copiii iubesc cu adevarat si isi doresc cu adevarat. De aceea, dialogul cu copiii, dorintele lor, sugestiile lor si, bineinteles – pasiunile lor – sunt esentiale pentru noi.

Pasiunile apar de la cele mai fragede varste. Mihnea, baiatul meu, l-a descoperit pe Ben10 si al sau Omnitrix, cu ajutorul caruia a intrat in lumea animata cu aliens, in jurul varstei de 4 ani. Si astfel Ben10 a ajuns si pe site-ul nostru. La fel s-a intamplat cu Bakugan si apoi cu micul ninja japonez Naruto, eroii pentru care fiul meu, alaturi de colegii si prietenii lui din gradinita, a facut o adevarata pasiune.

A continuat apoi cu personajele intalnite in comicsuri. Din pacate, comicsurile – revistele cu benzi desenate – se bucura doar de un succes relativ in Romania, desi in SUA si in vestul Europei popularitatea lor e imensa. Dar urmatorii ani ai copilariei i-au fost cu certitudine influentati de catre Spiderman (Omul-Paianjen), de Captain America si eterna lupta dusa de acest erou impotriva raului care ia multiple infatisari, de catre Hulk, Wolverine, Iron Man si uimitoarele lor peripetii. Toti acestia au aparut si se gasesc acum in magazinul nostru. Iar odata cu acestia, din comicsuri si chiar de pe atragatoarele ambalaje ale figurinelor, au venit si primele cunostiinte de limba engleza.

Cu varsta, cercul lui de prieteni s-a largit. Cu timpul, comunitatea de prieteni de pe www.101jucarii.ro   s-a marit si ea. Am inceput sa discutam despre jocuri video si despre filme. Ne-a placut Club Penguin, dar am trecut apoi la Halo, un joc care a creat o adevarata cultura pe tot cuprinsul globului. Am dezbatut probleme arzatoare: God of War sau Mortal Kombat? Inutil sa spunem ca fiecare „tabara” isi are in continuare suporterii ei infocati. Dar cu totii am fost uimiti si ramanem pasionati de fantastica lume creata de World of Warcraft si personajele sale. Am fost sa vedem impreuna seriile din Batman si Star Wars, ne-a uluit Terminator si ne-am amuzat la Transformers. Apoi am citit cu placere, dar si cu atentie, comentariile de pe blog si pagina noastra de Facebook facute de copii – mai mici sau mai mari - la adresa tuturor acestor eroi si a figurinelor pe care le plac si le doresc.

Aceste pasiuni nu dispar asa usor, cum ar crede unii. Placerea de a colectiona figurine, papusi si masinute porneste de la o varsta frageda si ne poate insoti de-a lungul intregii vieti. De aceea, ne-am gandit sa le facem cateva surprize si acestei mai restranse, dar atat de selecte categorii a colectionarilor. Jucarii rare, cum sunt unele personaje din Assassin’s Creed si Robocop, statuete confectionate in serii limitate – Dead Space sau Tony Montana, marii campioni din WWE imortalizati in momentele lor de glorie prin action-figures, editii aniversare (Predator – 25 de ani) si chiar exemplare unicat se pot gasi in categoria Collectables .

Pentru toate acestea, vrem sa credem ca suntem unici. Si ne dorim in continuare sa fim si sa ramanem unici, chiar daca si numai pentru o zi! Dar cate o zi pentru fiecare dintre personajele atat de iubite de catre copii si cate o zi pentru fiecare din pasiunile copiilor care ne viziteaza! Si atunci, cu siguranta ca vom fi pentru totdeauna unici! J

Taguri: personajefigurine101jucariieroi
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/www-101jucarii-ro-magazinul-copiilor-cu-pasiuni