ritchey    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ritchey

 • ritchey. Sorin Boriceanu la Triatlonul de la Mogosoaia - foto Andrei Gemeș

  ritchey

  Bucuresti - 18 December 2014

  Comunicat de Veloteca

  Dintr-un total de 12 competiții naționale de triathlon, disciplină în care Sorin se menține permanent în vârf, nu există una la care să nu fi ocupat un loc pe podium în categoria sa de vârstă! Sorin are acum 34 de ani și se pregătește ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: biciclete , merida , triatlon , veloteca , northwave , bikefun , sorin boriceanu , ritchey

  Vezi toate comunicatele de presa despre ritchey

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ritchey.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ritchey. Informatiile despre ritchey cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ritchey, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ritchey, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.