RomAudioVideo te invita la workshop gratuit!

Locul desfasurarii: Showroom RomAudioVideo

Organizator: ROMAUDIOVIDEO SRL

RomAudioVideo te invita la workshop gratuit!

Datorita apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana, toate institutiile de adresare publica trebuie sa implementeze sisteme certificate EN-54. Rolul acestui workshop este acela de a te familiariza cu standardele europene, de a iti explica unde sunt necesare si de a intra in contact cu unul dintre cele mai bune sisteme la momentul actual, VM-3000 de la TOA Electronics.

Sistemele de Adresare Publica si Alarmare Vocala EN-54 sunt utilizate mai ales in:

- centre comerciale- hoteluri- institutii de invatamant- cinematografe si teatre- cladiri de birouri- fabrici- spitale

Standardele EN-54 imbunatatesc comunicarea echipamentelor instalate cu exteriorul- utilizatorii, instalatorii, pompierii si mai ales publicul. De asemenea, EN-54 indica valabilitatea functionarii sistemului in cele mai aprige conditii de operare.

Te asteptam in data de 19 aprilie 2013 la acest workshop gratuit in showroom-ul nostru din Moara Vlasiei, unde vei fi gazduit timp de doua ore de Inginerul Mircea Velicu. Nu trebuie decat sa completezi un formular de inscriere solicitat prin e-mail la adresa office@audio.ro sau la numarul 0373.550.217.

Despre ROMAUDIOVIDEO SRL

Despre noi:Compania RomAudiovideo, a carei activitate a debutat in anul 1991, este lider de piata pe segmentul de echipamente Public Address din Romania si unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente audio-video profesionale. Societatea noastra este certificata in Managementul Calitatii conform standardelor SR EN ISO 9001:2008.În cadrul echipei noastre se întrunesc atât oameni cu experiență în proiectare, consultanță și instalare, cât și membri ai AES (Audio Engineering)

Confirmare pana la data: 19 aprilie 2013

Participare: Intrare libera