Campania „Locul deseurilor nu este in casa”

Locul desfasurarii: JUDETUL ILFOVILFOV

Organizator: Asociaţia Româna pentru Reciclare RoRec

In week-endul ce va veni, Asociatia RoRec alaturi de primariile din Voluntari, Afumati, Dascalu, Ganeasa, Petrachioaia, Stefanesti si Tunari vor ajuta cetatenii sa colecteze responsabil deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), in arealul acoperit de Centrul de Colectare DEEE RoRec Voluntari, realizat in parteneriat cu primaria.

In data de 9 octombrie, locuitorii din cele 7 comunitati vor putea depune aceste deseuri in punctele provizorii de colectare DEEE, intre orele 9-16.00. Locatiile de colectare sunt urmatoarele:

- VOLUNTARI –
o Punctul de colectare nr.1 – Bd. Dunarii nr. 71
o Punctul de colectare nr.2- Str. Buzias nr. 1-9 si
o Punctul de colectare: nr.3 - Str. Costache Radu –piata Pipera
- AFUMATI –Str. Albastrelelor 44
- DASCALU –la sediul Primariei, str. Victoriei nr. 87
- GANEASA – in incinta Caminului cultural
- PETRACHIOAIA – sediul Primariei, Str. Soseaua Vanatori nr. 300
- STEFANESTI – la sediul Primariei, str. Stefanesti, nr. 116
- TUNARI – in incinta Pietei agroalimantare

Toti cei ce se vor debarasa de aceste aparate vechi sau defecte, pot participa la o tombola cu premii ce constau in 115 unelte electrice, oferite de Black&Decker, membru afiliat RoRec: 40 masini de gaurit, 35 fierastraie verticale si 35 rindele electrice plus 5 masini de tuns iarba.

Activitatea de colectare DEEE se va derula si prin preluare de la domiciliu, in cazul echipamentelor voluminoase. Cetatenii care doresc detalii despre campania de colectare sau care doresc sa fie ajutati cu transportul aparatelor de mari dimensiuni catre punctele de colectare RoRec, sunt invitati sa sune la telefon 021/323.06.29 , incepand de joi 7 octombrie pana sambata 9 octombrie, zilnic, intre orele 9-15.

Tombola cu premii va avea loc sambata 9 octombrie, la ora 18,00, la Primaria Voluntari, in prezenta autoritatilor locale si a reprezentantilor presei, iar deponentii care doresc sa participe la tragerea la sorti sunt bineveniti la Primaria Voluntari.

Detalii despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pentru deponenţii de DEEE pot fi consultate pe www.rorec.ro.


Asociaţia Româna pentru Reciclare - RoRec este o organizaţie colectivă non-profit având ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de electrocasnice cu activitate în România. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi a sănătăţii umane, pentru utilizarea raţională a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi implicit prin reintroducerea de materii prime în sectorul economic.


Asociatia RoRec
Andreea Idriceanu Calev
Communication Manager

Despre ROMES GRUP INTERNATIONAL S.R.L.

REVISTA DE MEDIU SI ECOLOGIE INFOMEDIU EUROPA

Participare: Intrare libera