Adobe lanseaza Photoshop Elements 8 si Premiere Elements 8

BUCURESTI - 25 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Adobe Systems Incorporated a anuntat disponibilitatea programelor Adobe Photoshop Elements 8 si Adobe Premiere Elements 8 pentru Windows, versiunea mult asteptata a programului leader pentru editarea photo si video. Disponibile ca produse de sine statatoare sau ca un singur pachet, programele ofera cea mai completa solutie de editare foto si video integrand doua produse foarte puternice si in acelasi timp usor de folosit. Cu aceasta versiune, Adobe pune la dispozitia utilizatorilor un Organizer imbunatatit ce constituie un punct central pentru administrarea fotografiilor si a continutului video. Din Organizer utilizatorii pot lansa Photoshop Elements 8 pentru a realiza fotografii extraordinare sau Premiere Elements 8 pentru a crea cu usurinta filme cu ajutorul noilor functii automate.

Adobe lanseaza Photoshop Elements 8 si Premiere Elements 8

Cu acesta noua editie Adobe introduce un Organizer imbunatatit din care utilizatorii pot administra memoriile digitale intr-o singura locatie, simplificand sarcini consumatoare de timp precum tagging-ul sau cautarea. Nout Auto-Analyzer analizeaza automat si identifica cele mai interesante si mai calitative poze si continut video iar People Recognition idenfica inteligent oamenii din pze. Cu ajutorul noilor modalitati de preview full screen utilizatorii pot afisa fotografiile si clipurile video in modul slideshow direct din Organizer si edita rapid fotografii sau continut video in timp ce le vizualizeaza. In plus, utilizatorii pot sincroniza tot continutul media pe mai multe calculatoare automat.

Adobe Photoshop Elements 8 ofera utilizatorilor acces la tehnologii avansate usor de folosit. Cu Adobe Photomerge Exposure, puteti crea fotografii iluminate perfect prin combinarea mai multor poze in acceasi scena din doar cateva click-uri. Quick Fix afiseaza o serie de fotografii ajustate automat si permit utilizatorilor sa selecteze imaginea care arata cel mai bine din punct de vedere al coloritului, al iluminarii si al contrastului.

Adobe Premiere Elements 8 ofera noi optinui automate ce permit transformarea clipurilor video in filme cu aspect profesional fara efort. Utilizatorii pot lasa programul sa faca greul cu ajutorul functiei Smart Options ce repara instantaneu continut video miscat sau problemele legate de culoare si iluminare.