Romsym Data Roadshow 2011

Locul desfasurarii: Sibiu Cluj Timisoara

Organizator: Romsym Data

Romsym Data Roadshow 2011

Romsym Data impreuna cu partenerii sai, vor organiza seria de conferinte de afaceri "Romsym Data Roadshow" in 3 dintre cele mai mari orase din tara, in perioada 03 octombrie - 06 octombrie 2011.

Devenit deja o traditie, roadshow-ul Romsym Data, va aduce si in acest an in atentie solutii software de top din domeniul securitatii si nu numai.

La evenimentele ce vor avea loc in Sibiu, Cluj si Timsoara, sunt invitate, in mod gratuit, toate companiile indiferent de domeniul de activitate, deoarece securitatea, analiza si comunicarea datelor sunt un atuuri importante in dezoltarea fiecarei afaceri.

Am invitat pentru dumneavoastra principalii producatori de solutii software de securitate, de eficiantizare a activitati companiei si comunicare, care au impact asupra reducerii costurilor si dezvoltarea firmelor.

Seria de conferinte va construi un mediu foarte eficienta de comunicare in care schimbul de experienta dintre firme si cei mai impotanti producatori de solutii software, se poate dovedi folositor pentru conducatorii departamentului IT.

Numarul de locuri este limitat! Confirmati participarea la eveniment accesand link-ul http://bit.ly/oUiReH !

Confirmare pana la data: 3 octombrie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie

Parteneri eveniment:
  • Symantec Symantec
  • GFI GFI
  • InfoBlox InfoBlox