Expozitia de fotografie

Locul desfasurarii: Holul Primariei Sibiu

Organizator: Fotograful Mihai Moiceanu impreuna cu Fundatia Capricorn - Pentru promovarea imaginii patrimoniului, programul

Expozitia de fotografie

In perioada 4-14 noiembrie, Sibiul va fi gazda expozitiei de fotografie "Himalaya oameni si munti" realizata de fotograful brasovean Mihai Moiceanu.
Vernisajul expoziţiei, la care sunt asteptati cat mai multi sibieni, va avea loc marti, 4 noiembrie 2008, incepand cu orele 18.00, in holul Primariei Sibiu.
Va propunem ca pentru o seara sa va lasati purtati de imagini si muzica intr-o calatorie subiectiva in spatiu si timp. Destinatia: Nepal - o tara a contrastelor dar si a tolerantei, a diversitatii dar si a unicatelor, o tara cu oameni calzi si ospitalieri, curiosi si respectuosi.
In cadrul vernisajului va rula proiectia "Himalaya in sase feluri" care va dezvalui celor prezenti, lucruri inedite despre cultura şi obiceiurile nepalezilor.
Mihai Moiceanu va fi acolo si va raspunde la intrebari legate de fotografie, dar si de viitoarele expeditii in Himalaya. Recent intors din Phototour-ul "Discovery Nepal", va sta de vorba cu cei interesati despre lucrurile pe care le-a trait si le-a vazut acolo. In luna martie 2009, pasionatii de fotografie il pot insoti intr-o noua calatorie la poalele Everestului.
Expozitia va ramane deschisa publicului in perioada 4-14 noiembrie 2008, zilnic intre orele 9-17 iar Duminica intre orele 9-13.
Expozitia poate fi admirata si on line pe site-ul www.cameramm.ro la sectiunea artistic-expo.

Parteneri media: Foto-magazin, Zile şi Nopţi Sibiu, Tribuna Sibiului, Monitorul de Sibiu, si Realitatea TV Sibiu

Maria Bularca
responsabil PR
0729 96 11 12

Despre S.C. CAMERA MM S.R.L.

PhotoTOUR este singura agentie de turism din Romania dedicata fotografilor. Suntem o agentie touroperatoare ce dezvolta programe proprii adresate iubitorilor de fotografie: workshopuri, phototour-uri cu destinatii in tara si in lume, incepand cu anul 2005. Agentia Phototour este membra a Asociatiei de Ecoturism din Romania, a Societatii Internationale de Ecoturism, avand programe certificate ECO-Romania. detalii despre activitatea agentiei PhotoTOUR gasiti pe site-ul http://phototour.ro/.

Participare: Intrare libera