Lansare carte 10 destinatii fotografice din Romania

Locul desfasurarii: Magazinul F64,

Organizator: Chip FOTO-VIDEO

Lansare carte 10 destinatii fotografice din Romania

Revista Chip FOTO-VIDEO și fotograful Mihai Moiceanu vă invită marți, 15 noiembrie, la ora 19:00 la magazinul F64 (B-dul Unirii nr. 45) cu ocazia lansării celei mai recente cărți publicate în colecția Chip Kompakt: „10 destinații fotografice din România”.

Fotograful Mihai Moiceanu este unul dintre cei care au oferit sfaturi de fotografiere, împărtășind din experiența sa de profesionist, prin intermediul articolelor din revista CHIP FOTO-VIDEO, începând cu prima ediție din anul 2004.

România din fotografiile lui Mihai Moiceanu este România din sufletul său. Și asta se vede în povețele fotografice, dintre cele mai diverse, pe care le veți citi în paginile acestei cărți și în compozițiile sale cu lumină, în care a strâns - prin experienţa de zeci de ani - minunile unor locuri care ne sunt la îndemână, dar totuși atât de departe.

Sfaturile fotografice practice și tehnice în abordarea subiectelor specifice fiecărei destinații vor fi de folos celor care îndrăgesc fotografia și drumețiile.

Cuvintele lui Mihai Moiceanu, pe alocuri șoptite, vă vor povesti despre o țară care ne aparține și pe care ne încăpățânăm să o uităm.

Cartea „10 destinații fotografice din România” poate fi achiziționată din centrele de difuzare a presei începând de astăzi, 9 noiembrie 2011, prin pachetele promoționale „FOTO-VIDEO noiembrie + carte” (22,98 lei) și „Revista Chip + carte” (24,98 lei) sau poate fi comandată online de aici.

 

Despre autor: Mihai Moiceanu s-a născut în 1958. A urmat Universitatea Transilvania din Brașov și Școala Populară de Artă (secția Artă Cinematografică). A renunțat la cariera de inginer (1986) și s-a îndreptat spre fotografie. În 1988 a devenit membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, iar în 1993 a primit titlul de Artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică. După o serie de alte activități, în anul 1999 a revenit la fotografie și a primit titlul Excelență  al FIAP – EFIAP cu rang de aur. În perioada 2003-2010 a vernisat numeroase expoziții de fotografie, personale și de grup. Din 2004, este editor-colaborator al revistei CHIP FOTO-VIDEO.

Despre S.C. CAMERA MM S.R.L.

PhotoTOUR este singura agentie de turism din Romania dedicata fotografilor. Suntem o agentie touroperatoare ce dezvolta programe proprii adresate iubitorilor de fotografie: workshopuri, phototour-uri cu destinatii in tara si in lume, incepand cu anul 2005. Agentia Phototour este membra a Asociatiei de Ecoturism din Romania, a Societatii Internationale de Ecoturism, avand programe certificate ECO-Romania. detalii despre activitatea agentiei PhotoTOUR gasiti pe site-ul http://phototour.ro/.

Confirmare pana la data: 15 noiembrie 2011

Participare: Intrare libera