Lansare Pizza XXL de 43 cm

Locul desfasurarii: http://www.trentapizza.ro/pizza-xxl-43cm.php

Organizator: Trenta Pizza Bucuresti

Lansare Pizza XXL de 43 cm

Trenta Pizza a modificat diametrul celei mai mari pizza din meniu, devenind astfel prima companie de livrare pizza in Bucuresti care ofera clientilor pizza XXL de 43 cm.

La doi ani dupa introducerea pizzei XXL in meniu, Trenta Pizza a hotarat sa-si surprinda clientii si sa  mareasca diametrul de la 40 la 43 de cm. Sortimentele de pizza aflate in categoria XXL raman aceleasi: cu ingrediente de calitate, aspectuase si gustoase. Trenta Pizza recomanda pizza XXL de 43 cm pentru grupuri de 3 sau 4 persoane.

„Am ascultat sugestiile clientilor nostri si iata ca am reusit sa aducem pe piata de profil cea mai mare pizza XXL din Bucuresti. Primim multe comenzi de la birouri pentru masa de pranz sau de la grupuri de prieteni aflati la un eveniment sau aniversare. De aceea, este o modificare care a aparut din dorinta de a veni in intampinarea grupurilor de consumatori. Este o pizza avantajoasa atat din punctul de vedere al pretului cat si din punctul de vedere al cantitatii si al calitatii”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pentru a sarbatori lansarea pizzei de 43 cm, Trenta Pizza a pregatit surprize pentru clientii sai constand in promotii special concepute pentru cei care vor comanda pizza XXL in perioada imediat urmatoare.

Oricine va dori, va putea sa comande pizza XXL in orice zi a saptamanii, atat pentru livrare la domiciliu, la birou cat si in magazinele take away.

Despre S.C. INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE S.R.L.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

Confirmare pana la data: 16 august 2012

Participare: Intrare libera

Taguri: pizzatrenta pizza