Old City Club se muta in locatie noua pe 14 august!

BUCURESTI - 7 august 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, HoReCa

Old City se reinventeaza si trece la nivelul superior!

Old City Selari 14

Old City Selari 14

 Old City goes New! 

Old City Club

Old City Club se muta in locatie noua pe 14 august!

Dupa aproape 6 ani de super petreceri pe Lipscani 45 familia Old City a vedenit atat de numeroasa incat am hotarat sa ne mutam in casa noua. Ne vedem pe str Selari , nr.14, intr-o locatie mult mai incapatoare, de 1000m2 cu o capacitate dubla fata de spatiul actual.

Noua locatie are un sistem de sonorizare de ultima generatie, garderoba , zona VIP si un club enorm pentru petreceri incendiare si evenimente , dar  si o scena mare pentru concerte LIVE.

Pe Selari 14 veti gasi una din cele mai pretentioase bucatarii din Centrul Vechi. Bucatarul sef ,Nicolae Vasile (TopChef) a conceput un meniu specfic unui gastro-pub urban care se ridica la cele mai inalte standarde.

Schimbam locatia, dar nu si obiceiurile! Ramanem aceleasi gazde prietenoase si primitoare. Toate preturile practicate vor ramane neschimbate.

Stim ca suna a promisiune electorala, insa OLD CITY CLUB continua ce a inceput, si anume: Sa faca istorie in Centrul Istoric al Bucurestilui!

Pe curand!


Old City Club

Str. Selari, nr 14

RSVP: +4 0729377774

www.oldcity-bucharest.ro

Despre Lipscani Beer Garden S.R.L.

Old City Club - un punct de reper pentru Centrul Vechi al capitalei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-lipscani-beer-garden-s-r-l-/old-city-club-se-muta-in-locatie-noua-pe-14-august