Mika Design lanseaza noua colectie de felicitari Craciun Business

BUCURESTI - 2 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate


Mika Design lanseaza noua colectie de Felicitari Craciun si An Nou adresata segmentului corporate “Christmas Business Line” 2011-2012.

Mika Design  lanseaza noua colectie de felicitari Craciun Business

Ca in fiecare an  am adunat in aceasta colectie unele din cele mai reprezentative modele de felicitari de Craciun adresate segmentului corporate. Respectand tendintele internationale in design, avem in portofoliu mai mult de 70 modele pornind de la cele elegante pana la cele haioase, pe cartoane de cea mai buna calitate in diverse culori si cu imprimeuri in relief.

Felicitarile de Craciun sunt realizate din cartoane fine, cu aspect si textura catifelata sau cartoane sidefate decorate cu design-uri specifice sarbatorilor de iarna, puse in evidenta prin procedee deosebite de personalizare: folio auriu, folio argintiu, timbru sec, lacuire selectiva.Modelele noastre de felicitari de Craciun sunt adresate firmelor care cauta idei originale pentru a-si exprima urarile cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Mare parte dintre felicitarile de Craciun din portofoliul nostru sunt certificate FSC – Forest Stewardship Council – o organizatie non guvernamentala si non profit care are ca si scop promovarea managementului forestier responsabil - gospodarirea padurilor in mod corespunzator din punct de vedere ecologic, conservarea mediului natural si a proceselor ecologice.Prin cumpararea de produse certificate FSC, se garanteaza ca lemnul utilizat in produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice.Culorile predominante ale noilor modele sunt: albastru, argintiu, rosu sau chiar indraznetul negru sau mov. Modelele sunt caracterizate prin design simplu pentru a pune in valoare sigla companiei, dar se regasesc si modele cu accente baroc. Pe langa calitatea deosebita a modelelor, punem la dispozitia clientilor nostri si serviciul de personalizare prin tehnici speciale: folio, timbru sec, termorelief astfel incat ele sa lase o impresie de neuitat clientilor si partenerilor de afaceri.Felicitarile de Craciun pot fi comandate on-line pe site-ul nostruwww.mikadesign.ro, sectiunea “Felicitari Craciun”, unde puteti face probe asupra modului in care doriti paginatia textului si a culorii cu care doriti personalizarea. Pentru comenzi on-line  clientii beneficiaza de un discount de 5%.

Pentru detalii asupra prosuselor si a modului de comanda ne puteti contacta la 021 312 21 93; 0735 863 534.

Despre MIKA GIFTS

Mika Design este un concept realizat de o echipa de oameni tineri a caror principala pasiune este design-ul, in special design-ul in papetarie si accesorii.
Dorinta noastra este sa oferim cele mai frumoase si elegante modele de felicitari Craciun business, invitatii nunta, invitatii botez, marturii nunta, marturii botez, cutii cadouri (www.cadourisarbatori.ro), mici cadouri si accesorii evenimente din care clientii nostri sa aleaga modelele care se potrivesc cel mai mult stilului si personalitatii proprii.
Cochetam si suntem receptivi la tot ce inseamna hartie si cartoane fine, grafica, design, culori, tehnici de imprimare, cartoane speciale si hartie manuala, cadouri si acele mici detalii care fac lucrurile cu adevarat frumoase.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-mika-design-events-srl/mika-design-lanseaza-noua-colectie-de-felicitari-craciun-business