FESTIVALUL INTERNATIONAL DE NUNTI SI GASTRONOMIE SIMBA HORECA

Locul desfasurarii: Parcare Sala Transilvania

Organizator: Simba Catering

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE NUNTI SI GASTRONOMIE SIMBA HORECA

Simba Catering, o companie care scrie povestea contemporană a organizărilor de evenimente din Sibiu organizează în acest început de an cea mai mare petrecere a primăverii:
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE NUNŢI ŞI GASTRONOMIE SIMBA HORECA.
Corina Chiriac, Riff, Compact, Puiu Codreanu, Trio Caffe “Raluca şi Răzvan”, Carmen Popovici Dumbravă şi Sorin Dumbravă, Junii Sibiului, Doru Sava, Adi Neamţu, Retro Band Sibiu, Corul German şi Ansamblul Forumului de Tineret din Sibiu alături de gazda evenimentului – MIHAI MORAR, promit publicului sibian şapte seri de excepţie în care distracţia va fi cuvântul de ordine.

Începând de luni 16 martie şi până duminică 22 martie parcarea Sălii Transilvania Sibiu va deveni kilometrul zero al gastronomiei, distracţiei de bună calitate şi ofertelor speciale pentru organziarea nunţii.

Festivalul, structurat pe două componente: festival gastronomic şi festival (târg) de nunţi este gândit ca un eveniment complex care prin îmbinarea celor mai bune oferte pentru organizarea nunţii cu spectacolul, distracţia şi regalul culinar pregătit de bucătari să reuşească să sparga monotonia evenimentelor de gen.

Aflat în acest an la prima ediţie, îşi propune să devină tradiţie în Sibiu şi astfel an de an Simba Catering alături de parteneri să poată oferi cele mai bune produse şi servicii pentru organizări evenimente (nunţi, aniversări, petreceri de familie sau de firmă) în cadrul unui eveniment spectacol:
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE NUNŢI ŞI GASTRONOMIE SIMBA HORECA.

Persoană de contact
Mihai ZUGRAVU
Marketing & PR Manager Simba HoReCa
Tel: + 40 369 426 031
Fax: +40 369 426 033
Mobil: +40 751 153 652
Email: mihai.zugravu@simba.ro

Despre S.C. PRECA S.R.L.

Simba Hotel este un hotel cochet situat la numai cateva minute de centrul vechi al Sibiului. Hotelul are un efectiv de cazare de 20 de camere (3 camere single, 14 duble si 3 apartamente). A fost inaugurat in 2007, anul in care Sibiul a devenit in premiera pentru un oras din Romania Capitala Culturala Europeana. Hotelul are un restaurant propriu \'Simba Restaurant\' cu o capacitate de 130 de locuri. Accesul in camere se face pe baza de card magnetic; camerele sunt dotate aer conditionat, LCD, internet wireles, mini bar, linie telefonica internationala, uscator de par si multe alte facilitati create special pentru ca sejurul fiecarui turist in Sibiu la Simba Hotel sa fie unul de maxim confort. Hotelul dispune de parcare proprie securizata 24/7. Hotelul este clasificat ca avand trei stele insa serviciile si facilitatile oferite sunt mult peste nivelul clasificarii. Tarifele sunt accesibile fiecarei categorii de clienti incepand de la 65 euro (camera single) pana la 90 euro un apartament.

Participare: Intrare libera