OKTOBERFEST LA GARDEN CLUB-TERASA BERARILOR 17-30septembrie 2012

Locul desfasurarii: GARDEN CLUB-TERASA BERARILOR

Organizator: SC Premier Palace SRL

Garden Club-Terasa Berarilor va asteapta sa petrecem impreuna OktoberFest cu Fanfara,Muzica Live,Preparate Germane,Bere,Concursuri si multe alte surprize!

Bitte ein Bier!! Das ist Premier Oktoberfest Reteta: Se ia un manunchi mare de prieteni cat mai petrecareti si mai insetati, se separa de o parte si de alta a mesei. Se pun la inmuiat in bere, pana crapa de placere. Se adauga o ospatarita voioasa antrenata sa mentina atmosfera placuta cu halbe transpirate si bere nemteasca. In functie de gust si de capacitatea cilindrica se asezoneaza cu mici sau carnati germani cat mai iuti si fierbinti ca sa curga lin bautura. Se presara mai pe seara cu un concert de fanfara. In situatiile de criza se mai coace si-o surpriza.   Totul se aseaza intr-o terasa pe malul Dambovitei la Garden Club-Terasa Berarilor pe Splaiul Unirii nr. 225, se baga la cuptorul orasului la temperatura tomnatica de pe 17 pana pe 30 septembrie. Va asteptam sa participati la fabricarea  preparatului nostru secret- un Oktoberfest perfect!

Pentru detalii si rezervari: 0731.037.301

www.garden-club.ro

Despre PREMIER PALACE S.R.L.

Premier Palace este rezultatul visurilor unor oameni pasionati de calitate, care au dorit sa ofere Bucurestiului si nu numai, locatii de exceptie pregatite in permanenta sa gazduiasca cele mai frumoase evenimente din viata fiecaruia. Astfel au luat nastere trei locatii: Premier Palace Hotel & Spa, Odeon Restaurant & Events si Garden Club- Terasa Berarilor.

Confirmare pana la data: 18 September 2012

Participare: Intrare libera