Seminar gratuit de dezvoltare a afacerilor

Locul desfasurarii: Rin Grand Hotel - Bucuresti

Organizator: Coaching4you

Seminar gratuit de dezvoltare a afacerilor

Seminarul care a fost prezentat in mai mult de 40 de tari si la care au participat peste 1 milion de oameni de afaceri, ajunge si in orasul dumneavoastra.

Doua ore gratuite in compania unui business coach...
In 2010 ne-am propus sa fim mai aproape de dumneavoastra organizand un "tour" in cele mai mari orase ale tarii. In prima jumatate a anului vom vizita orasele Cluj-Napoca, Bucuresti, Brasov, Târgu Mures, Timisoara si Iasi, oferindu-le posibilitatea oamenilor de afaceri din aceste orase sa petreaca doua ore in compania lui Loránd Soares-Szász, un Business Coach format in cea mai mare firma de business coaching din lume.

In acest seminar veti invata care este sasiul afacerii si cum sa il folositi in afacerea dumneavoastra...
Fiecare masina este construita pe o structura numita sasiu / platforma. Producatorii auto folosesc acelasi sasiu pentru a construi o masina de familie sau o masina de lux. Ferdinand Porsche a facut acest lucru cu Porsche si cu Volkswagen. Cand veti intelege conceptul de “sasiu al afacerii” prezentat in acest seminar, veti fi in stare sa va transformati afacerea intr-o masina cu performante extraordinare.

Veti invata zeci de strategii de marketing si vanzari eficiente pentru climatul economic actual...
Seminarul “5 Pasi pentru a creste afacerea ta” va prezenta cel mai rapid mod de a ajunge la cresteri foarte mari in afaceri. Pe langa acest model de succes, deja folosit in sute de mii de firme in toata lumea, veti mai invata zeci de strategii de marketing si vanzari eficiente pe care sa le folositi in afacerea dumeavoastra. Sa nu credeti ca veti primi o solutie magica de a iesi din criza. Nu exista asa ceva! Exista insa un sistem care vã va ajuta sa construiti o afacere solida si rentabila, care nu va mai fi afectata de nici o criza in viitor.

Participarea la acest eveniment este gratuita!

Cititi mai multe detalii pe site-ul nostru.


Loránd Soares-Szász

Despre S.C. SOARES CONSULTING SRL

Evenimentul va avea loc la Rin Grand Hotel - Sos. Vitan - Barzesti, nr. 7D, Bucuresti, de la ora 11:00 pana la ora 13:30 respectiv de la ora 16:00 pana la ora 18:30.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa vizitati site-ul: www.coaching4you.ro/evenimente.php

Participare: Intrare libera