Conferinta internationala de responsabilitate sociala – CSR’08 „Living the Green”

Locul desfasurarii: JW Marriott Grand Hotel

Organizator: Saga Business&Community

Conferinta internationala de responsabilitate sociala –  CSR’08 „Living the Green”

Saga Business&Community, cu sustinerea CSR Europe si Orange Romania, organizeaza la Bucuresti cea de a treia conferinta internationala de responsabilitate sociala. Timp de doua zile, evenimentul ce va avea loc pe 20 si 21 octombrie la Hotel Marriott, va reuni peste 30 de experţi, dintre care 20 internaţionali. 9 tari vor fi prezente intr-un „maraton” de 8 plenare si 4 workshop-uri dedicate.

Avand ca tema „Living the green”, conferinta abordeaza teme de marketing, comunicare, resurse umane, reputatie, mediu si management. Specialisti internationali de renume din 9 tari participante precum Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Grecia, Rusia, Norvegia, Danemarca, Bulgaria, lideri de opinie autohtoni, nume reprezentative din mass media, precum si celebritati au raspuns pozitiv invitatiei de a impartasi din experienta lor.

Detalii despre conferinta si modalitati de inscriere puteti gasi pe: www.csr08.ro
sau la:
Raluca Asanache
raluca.asanache@sbc.com.ro
Mobil: 0751 163 414

Despre SAGA BUSINESS AND COMMUNITY

Saga Business & Community este prima agentie dedicata furnizarii de servicii specifice in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste. Condusi de filosofia noastra, aceea ca putem fi „Competitivi prin schimbare responsabila” am initiat seria de conferinte internationale (CSR’06, CSR’07, CSR’08) si regionale (CSR UpDates in Iasi si Cluj).
Cele doua conferinte internationale au adunat in fiecare an peste 150 de profesionisti de la autoritati publice, sectorul privat, ONG-uri, si mass media, iar numarul expertilor internationali prezenti la eveniment a crescut de la 15 in 2006 la nu mai putin de 25 in 2007.

Participare: Intrare libera