Sanoma Hearst


Descrierea companiei Sanoma Hearst

Despre Natgeo.ro

Site-ul www.natgeo.ro a fost lansat pe 15 martie 2007 pentru a deschide interactiunea directa cu editorii revistei din Romania si a facilita comunicarea dintre utilizatori pe temele articolelor din revista, dar si pe alte subiecte propuse de ei.

Site-ul revistei National Geographic anunta in avans cuprinsul numarului urmator, recomanda link-uri utile catre site-uri cu informatii aditionale fata de cele publicate in revista si ofera un bogat continut online. Cele mai multe articole sunt insotite de rubrici exclusiv online:

In culise: contine povesti din culisele expeditiilor National Geographic despre experientele si impresiile personale din timpul acestora.
Afla mai multe: lista de linkuri si recomandari de materiale suplimentare, care completeaza informatiile prezentate in articole.
Stiati ca: informatii pe scurt si curiozitati conexe temei articolului.
Fotoreportaje
Galerii foto
Wallpapers: in fiecare luna, www.natgeo.ro publica un pachet de imagini pentru decorarea desktopului cu fotografii de top marca National Geographic.

Site-ul este dezvoltat de Divizia Digital Media a Sanoma Hearst Romania impreuna cu echipa Green Pixel si are ca suport platforma de content management Avandor.

Din portofolio trustului de presa Sanoma Hearst Romania Digital Media mai fac parte de asemenea www.femeia.ro,www.cosmopolitan.ro, www.newsreport.ro, www.fhm.ro, www.mami.ro, www.casa-gradina.ro, www.revistafemeia.ro, www.startpage.ro.

Comunicate Sanoma Hearst :

Vezi toate comunicatele companiei Sanoma Hearst.