“Oameni pentru inima, minte si suflet” – prima gala a Premiilor Felicia

Locul desfasurarii: Crowne Plaza

Organizator: Revista Felicia

Revista Felicia organizeaza joi, 8 octombrie 2009, la Hotel Crowne Plaza, un eveniment special: prima editie a Galei “Premiile Felicia – Oameni pentru inima, minte si suflet” dedicat tuturor celor care, prin generozitatea, daruirea si talentul lor, si-au pus amprenta asupra vietii celor din jur.

Premiile de excelenta vor rasplati performantele obtinute in literatura, cultura, business, sanatate, muzica, sport, proiecte de responsabilitate sociala sau gesturi impresionate. Printre invitatii la Gala “Premiilor Felicia” se numara vedetele indragite de cititorii revistei, personalitati ale comunitatilor medicale, culturale, de afaceri si sportive, precum si cei care au sustinut campaniile initiate de publicatie.

|n cadrul Galei Premiilor Felicia va avea loc si lansarea oficiala a noului format al revistei, care propune cititorilor sai un continut editorial imbunatatit, dar si o prezentare moderna si atractiva. „Noua Felicia este dedicata tuturor cititorilor nostri, pe care ii respectam si ii pretuim. Succesul nostru este si al lor si reprezinta dovada ca oamenii au nevoie de generozitate si daruire, de povesti extraordinare sau a unor gesturi incredibile. Le multumim pentru ca ne-au lasat sa patrundem in sufletul lor si speram sa ramanem acolo”, afirma Gabriela Vranceanu-Firea, director general Revista Felicia.

Pe langa rubricile consacrate, noua Felicia aduce informatii de ultima ora, sfaturi utile pentru sanatate si frumusete oferite de specialisti reputati, recomandari practice si raspunsuri concrete la cele mai diverse probleme. O pagina noua si actualizata permanent va sta la dispozitia celor care vor sa afle ultimele noutati din fashion. Nu vor lipsi informatiile despre vedete sau interviurile cu personalitati publice. „La sectiunea vedete va vom oferi noutati aparte, lipsite de senzationalul cotidian (cu exceptia, desigur, a celui care e de domeniul excelentei), nu vom privi viata persoanelor publice pe gaura cheii ci deschis, in fata, pentru ca vrem sa va prezentam oameni care au ceva de spus, oameni a caror viata poate fi un exemplu. Si aceasta pentru ca, asa cum va promiteam cu 3 ani in urma, valorile noastre sunt cele pe care, dupa cum am constatat de-a lungul timpului, si cititorul nostru le apreciaza”, declara Camelia Muntean, redactorul-sef al publicatiei.

Editia din 8 octombrie a Revistei Felicia va fi insotita de primul volum al unei lucrari impresionante, “Nutritie si biotratamente”, de Phyllis A. Balch, un ghid complet pentru vindecarea fara medicamente, prin vitamine, minerale, plante si suplimente nutritive. Cartea este o adevarata enciclopedie a nutritiei sanatoase, care s-a vandut in intreaga lume in peste 7 milioane de exemplare. |n cele patru volume ale lucrarii se regasesc cele mai importante informatii despre modul in care substantele naturale – alimente, vitamine, minerale – contribuie la protejarea si mentinerea sanatatii organismului.


021/260.60.52

Despre SAPTAMANA FINANCIARA

J. Randy Taraborrelli, reporter la The Times, Paris Match, The Daily Mail, este autorul a noua carti, printre care biografii appreciate ale unor vedete precum Grace Kelly, Diana Ross, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Madonna, Cher.

Participare: Intrare libera