GHIDUL REDACTARII IN PR - Era digitala

BUCURESTI - 18 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ghidul redactarii in relatii publice – era digitala, propune o abordare simpla si practica a redactarii materialelor de PR, de la obisnuitele comunicate de presa, scrisori de pitch, biografii si alerte media, la discursuri mult mai complexe si sofisticate, propuneri de campanii media, raspunsuri la situatiile de criza, precum si modalitati de compunere a publicatiilor interne. In plus aflam cum sa tinem pasul cu toate practicile nou aparute in PR, precum si cu viteza ce caracterizeaza era digitala in care traim.

GHIDUL REDACTARII IN PR - Era digitala

Acest ghid atotcuprinzator ne ofera instructiuni la cheie pentru diferitele tipuri de texte scrise, acestea fiind sustinute cu exemple din viata reala si cu situatii ipotetice.

Fiecare document in parte este analizat, pentru ca cititorul sa inteleaga intregul proces al conceperii si scrierii unor astfel de documente. Explicatiile si conceptele prezentate de autori sunt usor de inteles, aratand cititorului ce anume trebuie sa evite si ce anume trebuie sa includa intr-un text de PR. Asa cum afirma si autorii Ghidului redactarii in PR, un specialist de succes trebuie sa detina abilitatea de a comunica idei, informatii si emotii, clar, concis, exact si credibil, trebuie sa poata scrie in mai multe stiluri, pe mai multe tonuri sau voci, pentru diferite tipuri de public.

Bazandu-se pe anii de experienta ca specialisti de PR in interiorul unor companii renumite la nivel mondial si in agentiile de relatii publice, pe munca lor cu studentii si pe nenumaratele discutiile avute cu colegii din bransa, autorii ne pun la dispozitie toate secretele necesare pentru a darama barierele de redactare si pentru a ne face mesajul auzit de catre un public cat mai larg.

Despre AMSTA PUBLISHING

AMSTA Publishing este o editura tanara, condusa de o echipa manageriala cu peste 10 ani experienta in industria de profil. Dorim sa aducem in atentia publicului titluri reperezentative pentru segmentul motivational si comunicare, sa sustinem procesul de dezvoltare personala si perfectionare, sa oferim cele mai noi si interesante aparitii de pe piata editoriala internationala la un pret accesibil .

CONTACT:

office@amsta.ro
www.amsta.ro