MARKETING MOTIVATIONAL de la AMSTA PUBLISHING

BUCURESTI - 18 februarie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cartea Marketing Motivational dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere. O face in termeni simpli pe care oricine ii poate intelege.

MARKETING MOTIVATIONAL de la AMSTA PUBLISHING


Autorul cartii, Robert Imbriale, este un expert in marketingul pe internet care a vandut produse si servicii in valoare de peste 150 de milioane de dolari. Este un autor publicat in 16 limbi, articolele lui fiind citite in fiecare luna de 2,5 milioane de oameni din intreaga lume.

Odata ce ati inteles elementele care stau la baza marketingului, veti putea incepe sa creati mesaje de marketing bazandu-va pe cei cinci motivatori emotionali la care aproape toata lumea reactioneaza.

Folosind exemple din viata reala, Robert Imbriale va va ajuta sa depasiti barierele existente intre voi si clientii vostrii. „Faceti in asa fel sa le fie mai usor si mai simplu sa cumpere, si astfel se vor reintoarce mereu la voi.” este sfatul pe care Robert Imbriale il da cititorilor lui.

Despre AMSTA PUBLISHING

Editura publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale. Titlurile noastre sunt atent alese, dorindu-ne sa furnizam cititorilor carti de o reala valoare. In viziunea noastra , cartile reprezinta calea prin care putem face lumea mai inteleapta si speram noi, mai buna. Incercam in fiecare zi sa oferim ce avem mai bun si avem certitudinea ca efortul nostru este apreciat de cititorii care rasfoiesc cartile aparute sub sigla noastra.

AMSTA PUBLISHING SRL

office@amsta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-amsta-publishing-srl/marketing-motivational-de-la-amsta-publishing