NLP. Genial! - o carte noua de la AMSTA Publishing

BUCURESTI - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Oricine isi poate schimba viata in bine. Succesul porneste din mintea fiecaruia dintre noi. Aceasta este ipoteza de la care pornesc David Molden si Pat Hutchinson - autorii cartii NLP. Genial!.

NLP. Genial! - o carte noua de la AMSTA Publishing

Daca v-ati intrebat macar odata cum reusesc unii oameni atat in cariera cat si in viata lor personala, atunci aceasta carte va va oferi impulsul de care aveti nevoie. Veti afla cum sa implementati noi tipare de comportament, constructive si pozitive, pentru a reusi sa va imbunatatiti vizibil viata. Instrumentele si tehnicile de NLP prezentate in carte sunt simple si usor de invatat. Autorii ofera multiple exemple din viata reala precum si ponturi pentru a-l ajuta pe cititor sa inteleaga mai bine cum functioneaza NLP-ul si cum sa il aplice cu succes in viata de zi cu zi.

NLP. Genial! este cartea care iti va explica ce este NLP-ul, cum functioneaza si, mai ales, cum poate fi el folosit de fiecare dintre noi pentru a deveni mai eficienti, pentru a obtine control asupra propriei vieti si a o imbunatati vizibil.

Despre AMSTA PUBLISHING

AMSTA Publishing este o editura tanara, condusa de o echipa cu experienta in industria de profil. Dorim sa aducem in atentia publicului titluri reperezentative pentru segmentul motivational si comunicare, sa sustinem procesul de dezvoltare personala si perfectionare, sa oferim cele mai noi si interesante aparitii de pe piata editoriala internationala.
GSM: 0744 434 015
Fax: 031 - 816 4230
office@amsta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-amsta-publishing-srl/nlp-genial-o-carte-noua-de-la-amsta-publishing