Presedintele Saatchi&Saatchi, Bob Seelert: Incepe cu raspunsul!

BUCURESTI - 9 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Cuvintele „afacere” si „intelepciune” in aceeasi fraza pare un lucru de neinchipuit in ziua de azi. Pentru Bob Seelert, Presedintele renumitei agentii internationale de publicitate, Saatchi&Saatchi, aceste doua notiuni merg mana in mana. Intr-un moment in care sistemul nostru economic are mare nevoie de oameni energici si lideri autentici, Seelert ne ofera raspunsul - Incepe cu raspunsul.

Presedintele Saatchi&Saatchi, Bob Seelert: Incepe cu raspunsul!

Lucrarea de fata contine o colectie de nouazeci si patru de istorisiri reale provenite din cariera lui Bob Seelert de patru decenii ca CEO, in cadrul a cinci companii din trei industrii diferite. In aceasta carte usor de citit dar extrem de realista, ne sunt dezvaluie strategiile, practicile si principiile de baza care stau la baza luarii deciziilor si stabilirii solutiilor de business. Mai important insa decat toate acestea este intelepciunea, dobandita de Seelert in urma multitudinii de experiente extraordinare legate de oameni, evenimente si organizatii si pe care o impartaseste cu cititorii in aceasta carte.

Daca doriti ca businessul si cariera voastra sa atinga culmile succesului si organizatia voastra sa atinga nivelul maxim de evolutie, este nevoie sa fiti constient incotro va indreptati, inainte de va stabili traseul pe care il aveti de parcurs. Trebuie sa Incepeti cu raspunsul.

„Niciodata nu am putut da ce aveam mai bun in mine sub comanda unui sef tradionalist. Autoritatea nu este intrumentul meu favorit de cultura organizationala. Dau tot ce e mai bun din mine (probabil si voi faceti la fel) atunci cand ma aflu sub aripa unui mentor. Bob Seelert a jucat acest rol pentru mine timp de peste un deceniu si mi-a oferit consiliere, m-a ghidat si mi-a oferit o perspectiva asupra problemelor precum si sprijinul si afectiunea lui neconditionata. Ah da, si mi-a oferit intelepciune. Multa intelepciune! Veti afla exact la ce ma refer atunci cand veti citi cartea!”
- Kevin Roberts, CEO Worldwide, Saatchi & Saatchi

Despre AMSTA PUBLISHING

AMSTA Publishing este o editura care publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale.
www.amsta.ro
office@amsta.ro