Targul concept "The big iSHOES" - – pantofi, genti si dichisuri

Locul desfasurarii: Carturesti, Cafe Verona

Organizator: Tuxedo confessions

Targul concept

Editia a 3-a a Targului concept ‚The big iSHOES’ va fi gazuita de Carturesti pe 23 si 24 octombrie in Cafe Verona. Acest targ inseamna pantofi, genti si dichisuri – un mix echilibrat care are in comun design-ul contemporan:
- in sectiunea pantofi si genti expun designerii: Iulia Stanescu, Oana Lazar, DADA, Adriana Nedelea, Condur by Alexandru, Mineli boutique si magazinele: fashionlab.ro, coolbazaar.ro si Detailz.
- sectiunea dichisurilor include brandurile de imbracaminte: Fe(Male), Rue des Trucs, A minuit Marie, accesoriile Modamania si produsele de cosmetica naturala aduse de Soap Mill.
- spatiul TuxedoConfessions.com inglobeaza piese ale unor designeri romani (Izabella Petrut, Raluca Buzura, Renata Rakossy, George Neagu, Lana, Alina Ene) si straini (Mitemite, i-Bag, Poketo, Starstyling, Tahir Sultan).

Parteneri media:
Radio ZU, 24 FUN, fashionandbeauty.ro, unica.ro, petocuri.ro, alomoda.ro, intrefete.ro, Shopping Report, Dialog Textil, hipmag.ro, 121.ro, neaparat.ro, hypestreet.ro, sofresh.ro.

Parteneri:
43 Septembrie, Shades - beauty lounge, Styx Naturcosmetic

Accesul publicului este gratuit si se face in intervalul 11:00 -20:00. Din ora in ora vor fi acordate premii oferite de Shades - beauty lounge si Styx Naturcosmetic (detalii pe http://slowretail.blogspot.com/).

Târgul concept „The big iSHOES” este gândit în spiritul mişcării slowretail, care încurajează oamenii să înlocuiască shopping-ul alert de la mall cu relaţia directă, pe îndelete, între client şi designer. Slowretail este o mişcare născută din protestul faţă de uniformizare şi pierderea valorilor.

Adriana Ancuţa / 0745 094 144 /
Cristina Catea 0746250012

Despre SC AUTREFOIS SALON SRL (SHADES - BEAUTY LOUNGE)

Despre Shades - beauty lounge pe scurt
Shades - beauty lounge este un concept nou pe piata de profil care isi propune sa ofere clientilor sai, pe langa o gama completa de servicii de infrumusetare, si o oferta diversificata de accesorii care sa completeze frumusetea exterioara. Astfel aici se pot gasi variante de cadouri pentru ocazii speciale constand in bijuterii, ceaiuri, produse dietetice, carti, albume muzicale si toate acestea intr-o zona in care magazinele de profil lipsesc.

Participare: Intrare libera