Noutati BizCafeShop.ro | Redefinim cafeaua perfecta

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HoReCa, Retail

BizCafeShop .ro, magazinul online de espressoare cu capsule, cafea, ceai, ciocolata calda, cadouri si accesorii, va prezinta in exclusivitate o serie de noutati si idei de cadouri speciale: raritati de cafea - Jamaica Blue Mountain Clasa 1, pahare care respira - Bodum Pavina si Assam, pahare care danseaza Rock'n'Roll si noile espressoare illy FrancisFranics X7.1 iperEspresso.

jamaica blue mountain

jamaica blue mountain

Jamaica Blue Mountain Clasa 1

Considerată regina tuturor cafelelor, Jamaica Blue Mountain este renumita in intreaga lume pentru calitatea superioara si gustul deosebit, fiind o specialitate rara de cafea, cultivata doar in anumite plantatii din Jamaica la peste 2000 de metri altitudine. Se recolteaza cele mai bune boabe de cafea, se usuca la soare, iar dupa o perioada de repaus de 8 saptamani se sorteaza boabele de cafea verde in functie de calitate (Clasa 1 are 0-5 defecte/bob cafea), forma, culoare si dimensiuni (17/18, latime minima 6,8 mm). Marimea uniforma a boabelor de cafea verde asigura o calitate superioara si in etapa de prajire a cafelei, deoarece prajirea este uniforma (boabele mici de cafea se pot arde pana se prajesc boabele mari, gustul devenind amarui). BizCafeShop.ro va ofera cafea prajita boabe de origine Jamaica Blue Mountain Clasa 1 100 % Arabica si 100 % Jamaica Blue Mountain Clasa 1 (nu este amestec de mai multe soiuri de cafea din Jamaica).

Paharele care respira - Bodum Pavina si Assam

Designul original si premiat al paharelor Bodum Pavina si Assam este semnat de Masato Yamamoto. Peretii dubli ai acestor pahare dau un efect optic, ca si cum bautura ar pluti in aer. Acestia prezinta si avantaje practice: paharul poate fi tinut in mana chiar daca bautura continuta este fierbinte; bautura isi pastreaza temperatura mai mult timp; pe peretele exterior al paharului nu se condenseaza apa in cazul bauturilor reci. Paharele sunt realizate din sticla transparenta borosilicata.

Paharele care danseaza Rock'n'Roll

Paharele oscilante Rock'n'Roll sunt creatia a unei companii daneze de design si par simple si amuzante la prima vedere, dar apoi se dovedesc a fi practice si ergonomice. Chiar daca sunt pline si se clatina in toate directiile, paharele nu se varsa. Pot fi folosite pentru a servi bauturi calde sau reci, dar si deserturi. De asemenea, paharele Rock'n'Roll pot fi decoratiuni originale. Setul contine 4 pahare oscilante Rock'n'Roll.

illy FrancisFranics X7.1 iperEspresso - Oferta speciala BizCafe Club http://www.bizcafeshop.ro/bizcafe-club

Compact si rezistent, NOUL espressor Francis Francis X7.1 illy iperEspresso se potriveste de minune cu orice decor clasic sau modern, in bucatarie sau la birou. Puteti astfel sa savurati un veritabil espresso ca la o cafenea italiana, direct acasa ori la birou, rapid si comod, cu stil si eleganta.

Noul espressor illy Francis Francis iperEspresso X7.1 are un steamer pannarello brevetat de illy, cu care puteti sa frotati lapte pentru cappuccino sau alte bauturi pe baza de cafea si lapte. Pentru a trece de la folosirea steamerului la prepararea unui espresso nu mai este nevoie sa asteptati sa se raceasca apa, gratie noului sistem automat de racire. De asemenea, espressorul illy FrancisFrancis! X7.1 se stinge automat dupa 30 minute de inactivitate pentru a economisi energie in caz ca il uitati aprins.

Despre SC BizCafe SRL

BizCafeShop.ro | Cafeaua ta la birou - magazin online espressoare cu capsule, cafea, espresso, ceai, ciocolata clada, cadouri si accesorii | illy, Lavazza Blue, Tchibo, Dammann Freres, Bodum, Jamaica Blue Mountain, Eraclea, JURA, Gaggia si Monbana.

Taguri: Illybizcafeshoptchibobodumdammannlavazzaeraclea