Crama Oprisor medaliata la Wine Innovation Award 2010

BUCURESTI - 30 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Carl Reh Winery a obtinut medalia de bronz pentru vinul „Nenumita” an de productie 2007, editie limitata 3796 de sticle in 949 de cutii „Nenumita”, la concursul Wine Innovation Award 2010 desfasurat la Londra in perioada 1 – 2 Septembrie.

Crama Oprisor medaliata la Wine Innovation Award 2010
 "Nenumita" pe care noi o prezentam este o himera vrajita recuperata prin strajnice infaptuiri si cu multe riscuri demne de exploratorii de suflete pierdute si readuse la viata, din pivnitele Reginei Imaginatie 

Ciprian Paleologu

„Nenumita” este rezultatul cupajarii a patru soiuri: astfel Shirazul a venit cu finetea si gustul picant, Cabernet-ul Sauvignon si Merlot-ul i-au asigurat corpolenta si forta, iar Pinot-ul Noir catifelarea si exotismul gustativ. Complexitatea si tipicitatea acestui vin, creat de catre oenologul Liviu Grigorica la Oprisor a facut posibila recunoasterea lui in cadrul concursului Wine Innovation Award 2010.

 

Acest premiu recompenseaza valoarea deosebită a vinurilor noastre dintr-o zona viticola cu traditie si dovedesc inca o data confirmarea Cramei Oprisor pe piata vinurilor premium.

 

Wine  Innovation Awards a fost lansat în 2009 de către Drinks Business pentru a recunoaste si recompensa creativitatea in vin. Premiile au fost instituite pentru a evidentia munca acelor proprietari de branduri si vinificatori care sunt inovatori si fac vinuri de top precum si de a le oferi oportunitatea de a face cunoscut modul in care acestia schimba fata vinificatiei moderne.

Toate vinurile participante la acest concurs au fost degustate in orb de catre cei mai buni experti din industrie,  garantandu-se astfel un anonimat total al probelor si realizandu-se astfel o imagine reala a vinurilor din concurs, pe baza criteriului calitate.

 

 

Despre Carl Reh Winery SRL

Crama „Oprişor“ a companiei Carl Reh Winery România este situată in sud-vestul României, la 15 km de malul Dunării, în comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi, printre dealuri care se rostogolesc în pante domoale, potrivite pentru creşterea viţei-de-vie. O echipă mixtă de vinificatori (români şi străini) aplică tehnicile cele mai moderne de obţinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea întreagă.Compania a fost înfiinţată în 1994, de către Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numărul unu de vinuri germane şi totodată cel mai mare importator de vinuri din Germania.Astăzi, suntem printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtând denumirea de origine România, iar pasiunea pentru calitate a oamenilor care lucrează aici s-a concretizat în mai multe premii şi distincţii obţinute la concursurile interne şi internaţionale de profil.Pentru a oferi consumatorilor din România cât mai multe modele de calitate, am adus în România vinurile unor producători de talie internaţională precum Reh Kendermanns, Lindemans, Rosemount, Penfolds sau Beringer