TARG DE RECALIFICARE, DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA

Locul desfasurarii: Howard Johnson

Organizator: SC EXPOPEDIA INTERNATIONAL SRL

TARG DE RECALIFICARE, DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA

      Pregateste-te pentru cel mai amplu eveniment al anului, “TARGUL DE RECALIFICARE, DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA”, care va avea loc in perioada 7-8 Mai, orele 10-19 la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum.

     Vei avea ocazia sa alegi dintr-o mare varietate de cursuri de formare profesionala, dezvoltare personala si specializare pentru gasirea unui loc de munca mai bine platit, pentru o schimbare in cariera sau pentru un inceput de afacere pe cont propriu. Alaturi de Agentiile din cadrul Ministerului Muncii si cel al Educatiei, vor participa cu o gama diversificata de cursuri de formare si firme din domeniul informaticii, managementului, marketingului, resurselor umane, auditului, vanzarilor, limbilor straine si industria frumusetii.

       Vizitatorii vor putea participa la o tombola cu premii constand in cursuri de initiere in piata de capital, la workshopuri  gratuite organizate de firmele participante si vor putea beneficia de consiliere in pregatirea cv-urilor si in orientarea in cariera.

In calitate de PARTENERI, ne sustin si ne promoveaza initiativa:

- MINISTERUL MUNCII

- AGENTIA NATIONALA PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE (ANPCDEFP).

In calitate de INVITAT, ne va fi alături CENTRUL NATIONAL DE DEZVOLTARE A INVATAMANTULUI PROFESIONAL SI TEHNIC (CNDIPT).         Pentru mai multe detalii despre firmele participante puteti consulta si www.expopedia.ro.

Confirmare pana la data: 7 mai 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: targhotelresurse umanejob