Maraton Tabere cu Suflet Comana 2013

Locul desfasurarii: Parcul Natural Comana (GR)

Organizator: Teamexpert si Asociatia Tabere cu Suflet

Concursul de trail running  de la COMANA (Giurgiu) in primavara 2013 este la a doua editie si intra in Duatlonul "Tabere cu Suflet".

Concurentii se vor intrece pe 4 trasee: Maraton de 42 km, Semimaraton de 20 km, Cros de 10.5 km, iar copiii vor avea un traseu dedicat, cu o lungime de 1.5 km. Copiii pot concura numai pe traseul Copiilor.  Se poate concura pe un alt traseu, dar este nevoie de acordul parintilor (in cazul minorilor) sau a unei cereri suplimentare (in cazul celor de 19 ani) si se trece la o categorie superioara.

Competitii gratuite si cu taxa redusa

In 2013, Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul Sport pentru toti Copiii, acopera costurile de participare ale copiilor la competitiile pe care le organizeaza.Pentru a incuraja copiii sa participe la activitati sportive, sa concureze si sa se dezvolte normal, Asociatia Tabere cu Suflet acopera partial sau in totalitate costurile de participare la competitiile pe care le organizeaza in 2013. Astfel, la Cupa Tabere cu Suflet la schi si snowboard care a avut loc in perioada decembrie 2012 – martie 2013, participarea a fost gratuita la toate cele 9 etape.     Speram ca vestea sa va bucure si sa va aduca pe partii, pe traseele de bicicleta si de maraton in numar cat mai mare                Castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii actuali ai concursului: Editura Sophia, FullColor, Tabere cu Suflet.                     TeamXpert este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, concursul mountain bike uphill pana la Vf. Omu.

Asociatia “Tabere cu Suflet” este o Organizatie Nonprofit, ce isi propune promovarea sportului si a miscarii in natura in randul copiilor si parintilor.

Despre SC FACE COMMUNICATION CONSULTING

TeamXpert este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, concursul mountain bike uphill pana la Vf. Omu.

Confirmare pana la data: 20 May 2013

Participare: Taxa de participare