ANUNŢ DE ÎNCEPERE PROIECT ”Consolidarea capacității Şcolii Gimnaziale nr. 1 Gălbinași în vederea gestionării situației de pandemie SARSCOV-2"

Galbinasi - 15 iunie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ANUNŢ DE ÎNCEPERE PROIECT
”Consolidarea capacității Şcolii Gimnaziale nr. 1 Gălbinași în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARSCOV-2 ”, cod SMIS 2014+ 148198

Uniunea Europeana

Uniunea Europeana

 Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 

Fondul European de Dezvoltare Regionala

     Școala Gimnazială nr. 1 Gălbinași anuntă lansarea proiectul cu titlul ”Consolidarea capacității Şcolii Gimnaziale nr. 1 Gălbinași în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARSCOV-2”, cod proiect 148198 , în cadrul Axei prioritare 10 - Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19 , creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU, Obiectiv specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

   Obiectivul general al proiectului este întărirea capacității de infrastructură a Școlii Gimnaziale nr. 1 Galbinași, în vederea redeschiderii unității de învățământ în condiții de siguranță, gestionării crizei sanitare , prevenirii și diminuării riscului de propagare a infecției cu SARS – COV - 2 în sistemul de educație preuniversitară prin achiziționarea și dotarea școlii cu echipamente igienico-sanitare și de protecție facilitând desfășurarea activităților didactico-pedagogice și de leadership la sediul școlii si conștientizarea tuturor factorilor implicați cu privire la respectarea protocolului de igienă pe perioada pandemiei.

     Proiectul are printre principalele rezultate, realizarea de achizitii: măsti protectie, termometre electronice, sticle gel dezinfectant mâini, soluție dezinfectantă suprafete, lămpi UV-C+Ozon, viziere din policarbonat grad medical pentru protectie personală, combinezoane de protecție.

       Beneficiar: Școala Gimnazială nr. 1 Gălbinași

       Valoarea proiectului este de 1.202.979,35 lei (valoarea totala) din care: 1.202.864,35 lei FEDR si 0,00 lei cofinanțare.

       Durata proiectului: 22 luni, respectiv de la 01 decembrie 2020 ÷ 30 septembrie 2022.

Date de contact:

Olmazu Angelica, Director

sc08galbinasi@yahoo.com, telefon: 0787884254

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020