TOP 20 de companii pentru acasă și afaceri

Timisoara - 4 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Tehnologie, Internet, Imobiliare

Live site

Cine sunt cei mai buni arhitecți, instalatori, furnizori de ferestre,web designeri, contabili, companii de curățenie și alte servicii din România?

NNecesit.ro a premiat în plus 20 de companii , acestea au avut cele mai bune recenzii de la clienți.

NNecesit.ro a premiat în plus 20 de companii , acestea au avut cele mai bune recenzii de la clienți.

 ”Nu am fost prezent in locatie, am lucrat cu ei on-line, dar sunt foarte multumit de serviciile oferite. Raspunsul a fost neasteptat de rapid (in cateva ore), au oferit exact ce am cerut si ofertele au fost foarte variate, existau multple optiuni de alegere."  

Radu Silveanu

Echipa platformei web Necesit.ro, care conectează clienții cu furnizorii de servicii din toată România din 2016, a răsplătit cele mai bune 20 de companii colaboratoare cu premiul „Top 20”.

În fiecare an, companiile cu cele mai bune evaluări ale clienților primesc un certificat „Selecția clienților”. În 2020, în ciuda circumstanțelor dificile create de pandemia Corona virus, au existat 72 de astfel de companii care și-au dovedit diligența, eficiența și munca de calitate. Dintre ele, anul acesta Necesit.ro a premiat în plus 20 de companii care s-au remarcat cel mai mult - fie cu numărul de lucrări finalizate, fie cu ratinguri peste medie.

Vedeți lista celor mai bune 20 companii pentru casă și afaceri

Doar clienții care au contractat furnizorii  pot lăsa o recenzie

Toate companiile care oferă servicii pe Necesit.ro sunt verificate în prealabil și evaluate de clienți după terminarea lucrării cu o notă de la 1 la 5. Toate notele provin de la persoane reale și sunt publicate (atât pozitive, cât și negative), pe site-ul nostru.

”Nu am fost prezent in locatie, am lucrat cu ei on-line, dar sunt foarte multumit de serviciile oferite.  Raspunsul a fost neasteptat de rapid (in cateva ore), au oferit exact ce am cerut si ofertele au fost foarte variate, existau multple optiuni de alegere." -- Radu Silveanu

5.000 de oferte noi în fiecare lună 

Platforma Necesit.ro permite persoanelor care au nevoie de diverse servicii să găsească rapid și gratuit cei mai buni furnizori locali. Clientul trimite o solicitare gratuită pe site-ul web și, în scurt timp, primește până la 6 oferte fără caracter obligatoriu de la cei mai potriviți profesioniști.

”Cu necesit ro sunt în colaborare de aproximativ de 4 ani. Am incheiat multe contracte noi pe partea de curățenie prin intermediul lor. Recomand cu drag, sunt o echipa tanara si care chiar ajuta firmele cu clienti noi!” -- Adina Budiac

În fiecare lună, platforma Necesit.ro ajută peste 5000 de clienți din România care caută profesioniști, online. De asemenea, platforma funcționează și în Slovenia, Croația și Africa de Sud.

Despre Sc Informa Corporation SRL

Informa Corporation SRL este o afacere care genereaza lead-uri (clienți potențiali), conectând clienții cu cei mai buni profesioniști locali din România.

Informa Corporation SRL este prezentă pe piața românească din 2016. Compania are și sucursale în alte țări europene (Croația, Slovenia) și în Africa de Sud. Afacerea noastră a început în 2012, de atunci, ne-am extins în 4 țări și continuăm să creștem.