Prima conferinta de E-mail Marketing din Romania, sustinuta de Michael Leander

Locul desfasurarii: Hotel Novotel, Calea Victoriei, Nr. 37B, Sala Paris

Organizator: SC INTER CONTACT GROUP SRL

Prima conferinta de E-mail Marketing din Romania, sustinuta de Michael Leander

Bucuresti, 7 iulie 2010

Pe data de 7 iulie 2010 Michael Leander va conferentia despre cea mai dezbatuta tematica a lumii marketingului din ultima perioada: E-mail Marketing. Evenimentul este organizat de catre compania Inter Contact Group si va avea loc la Hotelul Novotel, Bucuresti.

Conferinta isi propune sa va dezvaluie toate secretele legate de E-mail Marketing si tot ceea ce trebuie sa cunoasca un marketer profesionist astfel incat munca sa sa devina un succes palpabil. Veti invata care sunt cele mai importante 5 componente in e-mail marketing, cum sa transmiteti si cum sa personalizati un mesaj electronic pentru ca acesta sa aiba rezultatul scontat, ce anume trebuie stiut inainte de a demara o campanie de e-mail marketing si cum sa faceti corect primii pasi intr-o astfel de activitate. Michael Leander va va trainui in toate aceste aspecte.

Michael Leander are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, management si marketing si in prezent detine pozitia de CEO a companiei Focus Integrated, o agentie multinatioanala de marketing direct si interactiv. De asemenea, ocupa si functia de Presedinte al FIMAC, organizatie care reprezinta consiliul de marketing interactiv al FEDMA (Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv). Este expert in permission (e-mail) marketing, acea forma alternativa de publicitate online prin transmiterea de e-mailuri bine targetate, in marketing automation, acea actiune de a trimite mesajele potrivite persoanei potrivite la momentul oportun, in internet marketing, in programe de e-mail marketing create cu scopul de a preveni pierderea clientilor, in strategii pentru atragerea si mentinerea clientilor, precum si pentru cresterea numarului acestora si in alte activitati legate de domeniile marketingului si vanzarilor.

Conferinta se adreseaza tuturor celor care prezinta interes pentru domeniul marketingului si cu precadere, a e-mail marketingului. Astfel, sunt invitati manageri si profesionisti din domeniile marketing si publicitate, din vanzari, manageri si administratori de e-stores, designeri web si creatori de template-uri, campanii, newslettere, dealeri si directori comerciali, precum si toti cei interesati de utilizarea e-mail marketingului pentru cresterea propriului business.

Evenimentul se va bucura si de prezenta invitatilor speciali care vor expune aspecte interesante si importante din e-mail marketing, avand la baza experienta personala: Salvatore Massaro, Business Developer Manager pe Europa, Africa – Kodak, Andrei Georgescu – White Image si ANSPDCP care va fi prezenta prin intermediul a doi reprezentanti ce vor vorbi despre protectia datelor cu caracter personal si despre Legea Comertului Electronic.

Acest eveniment nu ar fi putut fi posibil fara sprijinul sponsorilor nostri: White Image, Novotel, Primatehnic precum si a partenerilor media: Money.ro, Smart FM, IAA, 9am.ro, Wall-Street.ro, Markmedia.ro, Sapte Seri, Ziare.ro, 3ner.ro, HotNews.ro, WebPR, Marketwatch.ro, Revistademarketing.ro, Comunicatedepresa.ro


Vera Purdel – Event Manager
Inter Contact Group
Tel.: 021.203.47.48
Mobil: 0766.33.14.08
Fax: 031.816.39.27
http://www.email-seminar.com/

Despre SC INTER CONTACT GROUP SRL

Realizarea acestui eveniment nu ar fi putut fi posibilã fãrã partenerii şi sponsorii noştri: Markmedia.ro, Comunicatedepresa.ro, 3ner.ro, ziare.ro, 9am.ro, wall-street.ro, Borg Design, ABC Design&Communication Group, EADIM prin intermediul şi cu ajutorul cãrora am demarat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte organizate pânã acum care sperãm sã devinã un reper în lumea marketer-ilor.

Participare: Intrare libera