StartupWeekend Romania

Locul desfasurarii: Crystal Palace Ballroom Bucuresti

Organizator: Startup Weekend

StartupWeekend Romania

Startup Weekend Romania impreuna cu evenimente Startup Weekend din toata lumea – printre care San Francisco, Sao Paulo, Copenhaga, Kathmandu, Prishtina, Bangalore, Skopje si New York (peste 50 de orase inregistrate pana acum) vor avea loc in timpul Global Entrepreneurship Week, iar echipele castigatoare vor concura in cadrul editiei a 2a a Global Startup Battle. 

Startup Weekend este un eveniment intens de 54 de ore (Vineri seara – Duminica seara) care are ca scop construirea de aplicatii web si mobile de catre echipe stabilite adhoc pe baza ideilor participantilor, aplicatii care ar putea pune bazele unor afaceri de succes. Evenimentul conecteaza participanti cu diferite skilluri – majoritatea fiind programatori, designeri sau tineri antrepenori – care impreuna construiesc un business case bazat pe ceea ce dezvolta pe parcursul unui weekend.

Evenimentul include prezentari si mentorship oferit de antreprenori si experti de renume precum Mikko Järvenpää (HackFwd), Thai Tran (Lightbox), Felix Petersen (Amen), Vlad Stan (SeedMoney.ro) sau Lucian Gramescu (Junior Achievement Romania).

Evenimentul va avea loc in perioada 11-13 Noiembrie 2011 la Crystal Palace Ballroom Bucuresti. Pentru mai multe informatii si pentru a cumpara bilete (nr limitat), va rugam accesati 

http://romania.startupweekend.org 

sau contactati-ne la romania@startupweekend.org

http://www.facebook.com/StartupWeekendRomania

http://twitter.com/SWVampire

Despre NEOKINETICS SOFTWARE SRL

Confirmare pana la data: 6 octombrie 2011

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • HackFwd HackFwd
  • Startup Bootcamp Startup Bootcamp
  • Amazon Web Services Amazon Web Services
Parteneri eveniment:
  • How To Web How To Web
  • Mobile Monday Romania Mobile Monday Romania
Parteneri media eveniment:
  • How To Web How To Web