Târg de cadouri, delicatese, produse bio și eco , editia a VI - a

Locul desfasurarii: Galeria Real 1, Oradea

Organizator: Professional Advertising & Events

Târg de cadouri, delicatese, produse bio și eco , editia a VI - a

În perioada  28 – 31  Martie  2013 , în Galeria Real 1 din Calea Aradului, se va desfășura Târgul de cadouri, delicatese, produse bio și eco – ediția a VI – a , unde vor fi prezentate și puse în vânzare toate tipurile de cadouri, produse ecologice, bio, tradiționale, de la faimoasa pălincă de Bihor până la specialitățiile din ciocolată, miere și brânză.

Vizitatorii vor putea degusta delicatese, bunătăți și alege cadouri deosebite pentru familie, copii, prieteni si partenerii de afaceri, iar expozanții vă vor întâmpina cu promoții și oferte speciale.

Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale, discounturi și mari reduceri de preț la produsele și serviciile oferite.

Dacă tot a venit primăvara și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte si accesorii de anotimp, firmele prezente la eveniment vor oferi prețuri speciale la o gamă largă de produse : încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și handmade-uri.

Produsele bio și eco pentru îngrijirea corpului în noul sezon nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea vizitatorilor în folosirea de materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru că anul acesta Paștele Catolic va fi sărbătorit în 31 Martie, cu 5 săptămâni înaintea celui Ortodox, acest eveniment va cuprinde și produse specifice Paștelui – de la decorațiuni, ornamente, ouă încondeiate, artizanate – la bunătăți specifice acestei sărbători.

Program de vizitare:      28 –  31 Martie   2013,  J  -  S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00      Intrarea este gratuită!              Promovare și beneficii: - logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc) oferite de organizator;- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;- traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;- promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, youtube, etc;- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului; - electricitate și internet wirelles gratuit pe perioada târgului.              Pentru detalii și înscrieri:   Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 28 March 2013

Participare: Intrare libera