Târg de Construcții, Casă și Grădină

Locul desfasurarii: Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa)

Organizator: Professional Events

Târg de Construcții, Casă și Grădină

Professional Advertsing & Events , în colaborare cu Oradea Plaza, (stația de tramvai de la Billa) Piața Cetății, Nr.1 vă invită sa participați la a II – a ediție a  Târgului de Construcții, Casă și Grădină, eveniment ce se va desfășura în perioada 10 – 13 Septembrie 2014 la  Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, Oradea,  atât pe platoul exterior cât și in interiorul complexului.

Dorim să adunăm la un loc o ofertă completă din domeniile construcții – ambient – design – mobilier – casă și grădină, unui public din ce în ce mai pretențios. Avem convingerea că în cadrul acestui eveniment firma dumneavoastră ar avea parte de o prezentare excelentă a produselor și serviciilor, deoarece factorul determinant în luarea deciziei de cumpărare este dialogul și încrederea în partenerii de afaceri.

Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale din următoarele domenii:

Târg prezentare/expunere/vânzare:

MATERIALE DE CONSTRUCȚII- materiale de construcții;- prefabricate;- ceramică, marmură;- materiale plastice;- profile pentru construcții;- materiale hidro, termo,fonoizolante;- lacuri, vopsele;- protecții anticorozive;- șarpante, izolații.

INSTALAȚII- instalații de apă, gaze;- instalații și echipamente de încălzire și climatizare;- țevi, conducte, armături;- articole sanitare;- instalații electrice;- automatizări;- corpuri de iluminat.

AMENAJĂRI INTERIOARE și EXTERIOARE- mobilier pentru uz casnic;- mobilier comercial;- tâmplărie de aluminiu, PVC, lemn;- feronerie, accesorii;- finisaje interioare şi exterioare;- pardoseli;- covoare, perdele, draperii.

CURTE şi GRĂDINĂ- plante ornamentale;- mobilier pentru curte și grădină;- materiale și unelte pentru grădinărit;- plante pentru interior și exterior.

IMOBILIARE- dezvoltatori imobiliari;- consultanți imobiliari;- agenții imobiliare;- bănci;- consultanți financiari;

Program de vizitare:

10 – 13  Septembrie  2014,  Mi. – V: 09.00 – 20.00,  S : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Deși este un spațiu neconformist, Complexul Oradea Plaza reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Pentru detalii:

Loredana Curiac Organizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 10 September 2014

Participare: Intrare libera