Târgul de Mărțișor

Locul desfasurarii: Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa)

Organizator: Professional Advertising & Events

De 1 Martie, Professional Advertising & Events și  Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1 (stația de tramvai de la Billa)  le aduce orădenilor un târg de unde vor putea cumpăra cele mai frumoase mărțișoare și cele mai surprinzătoare cadouri.        Professional Advertising & Events te așteaptă începând cu 23 Februarie  și până  în 8 Martie la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa), atât în interior cât și în exterior, pentru a te bucura de primele semne ale renașterii naturii – Târgul de Mărtișor.        Pe lângă mărtișoarele clasice, la  Târgul  de  Mărțișor de la Oradea Plaza (Piața Cetății, Nr.1) ,  mai puteți găsi mărtișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint, handmade și chiar mărtișoare gastronomice.        Nelipsite vor fi cadourile  personalizate, ofertele  turistice, petrecerile pentru doamne și domnișoare ( cu ocazia zilei de 8 martie – oferite de restaurante,cluburi, hoteluri), aranjamentele florale și lumânările, bijuteriile și accesoriile, produsele handmade, decorațiunile cu tematică, artizanat, tablouri, vestimentație specifică ( lenjerie, rochii și accesorii, haine din blană, încălțăminte și îmbrăcăminte, etc), produse cosmetice, servicii de înfrumusețare, jucării, cărți, până la produse bio și eco, dulciuri, ciocolată, prăjituri, napolitane, vinuri, și delicatese pe gustul persoanelor dragi.          Program de vizitare: 23 Februarie –  8 Martie   2015, L. – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00      Intrarea este gratuită!   Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, oradea-online.ro, funmaps.ro, MyCityMall, regielive.ro, evenimenteinoradea, oradeahub, comunicatedepresa.ro, etc.

Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 23 February 2015

Participare: Intrare libera