S-a lansat www.SmartFinancial.ro, ziar electronic financiar cu funcţii de portal

Locul desfasurarii: www.SmartFinancial.roRomania

Organizator: Smart Press

Agenţia de media Smart Press a lansat www.SmartFinancial.ro, un ziar electronic financiar cu funcţii de portal al domeniului econonic online, un mijloc de informare completă pentru mediul de afaceri, dar şi pentru persoanele fizice din clasa medie şi business. Noutatea nu constă atât de mult în format, ci în conţinut, căci SmartFinancial.ro se doreşte a fi un ziar electronic cu personalitate, cu conţinut propriu, care să nu speculeze tendinţa în domeniul site-urilor de ştiri online - preluarea de tip copy-past din alte surse. SmartFinancial nu este un site de revista presei, ci un ziar electronic original, articolele fiind încadrate în categoriile Bănci & Asigurări, Piaţa de Capital, Tehnologie - IT & C, Industrie & Retail, Piaţa imobiliară, Afaceri & Investiţii, Mass – Media, Publicitate & Marketing, Resurse Umane, Turism & LifeStyle, Auto & Moto.

În calitate de instituţie media independentă, SmartFinancial.ro va oferi informaţie de calitate zi de zi, mizând pe informaţiile importante din domeniu şi pe reportaje, anchete, analize, interviuri care să poată dezvolta unele ştiri de actualitate. SmartFinancial clasează orice articol din categoriile de mai sus într-unul dintre următoarele formate - Info, Reportaj, Analiză, Interviu, Editorial, Comunicat de Presă, Advertorial, Special - făcând astfel mult mai clar tipul de mesaj ce se doreşte a fi transmis în respectivul material. SmartFinancial.ro poate fi considerat, prin acest caracter original, primul ziar financiar exclusiv electronic din Romania, combinând caracterul de ziar cu cel de “magazin”, pentru a oferi şi mai multă utilitate, însă fără a denatura procesul informării, unul preponderent serios, sever.

SmartFinancial.ro nu se doreşte a înlocui formate de presă tiparită şi nici nu va concura cu astfel de instituţii media. Fiind un mijloc de new-media, SmartFinancial.ro îşi asumă răspunderea informării în timp mai rapid în privinţa unor informaţii ce scapă publicaţiilor tipărite. Mai mult, SmartFinancial.ro oferă o perspectivă - limitată - a unor evenimente economico-financiare, prin reportaje, analize şi interviuri. SmartFinancial.ro va testa, în mod obiectiv, produse şi servicii de pe piaţă, prezentând ulterior părerile reporterilor noştri, pe baza unor criterii bine stabilite. Astfel, noul site lansat de Smart Press doreşte să creeze o completare a mijloacelor media deja existente şi să colaboreze cât se poate de mult cu acestea.

Formatul SmartFinancial este acela de ziar electronic cu numeroase funcţii suplimentare: curs valutar, forum, calendar avansat de evenimente, modul de introducere de comunicate de presă, modul de sondaje - SmartFinancial PollContest (un instrument avansat de marketing şi sondare a pieţei destinat companiilor de toate tipurile şi un concurs inedit în acelaşi timp), informaţii complete legate de dobânzile bancare, taxe şi comisioane percepute de bănci în unele operaţiuni. SmartFinancial lucrează şi la secţiunea cataloagelor speciale - Bănci, SSIF, Asigurări, Fonduri Investiţii, în privinţa cărora orice instituţie ce se poate încadra într-una dintre categoriile mai sus mentionate poate fi inclusă cu prezentare, detalii servicii oferite, date de contact şi alte informaţii, în scop promotional şi informativ pentru potenţiali clienţi. Respectivele cataloage sunt de tipul “director web” şi beneficiază de un continuu up-date.

SmartFinancial.ro este primul proiect media online lansat de Smart Press (www.smartpress.ro). În cursul acestui an sunt programate şi lansările unor alte portale financiare de nişă - SmartBroker.ro şi SmartBank.ro, primul dedicat pieţei de capital, al doilea pieţei bancare. În ceea ce priveşte piaţa de capital, SmartFinancial.ro va încerca să acopere, între timp, golul de informaţii din acest domeniu, asigurând regulat o legatură între informaţiile generale, părerile brokerilor şi investitorii în acţiuni cotate.

Razvan Iancu,
0788 71 71 71

Despre SC SMART PRESS SRL

Venchi a luat nastere in Torino in 1878, cand tanarul Silvano Venchi a deschis primul sau laborator de cofetarie. Venchi spune o poveste in care protagonist este gustul autentic italian. Calitatea, prospetimea, specializarea si cultura sunt valorile care au dat nastere retetelor unice, in care ingredientele naturale se transforma intr-o experienta a gustului. Venchi isi are sediul in Castelletto Stura (Cuneo) si este in prezent singurul laborator de fabricare a dulciurilor din Italia care a reusit sa-si pastreze traditia neschimbata de-a lungul timpului.

CartePremium.ro se dedica atat consumatorului de carte si cultura, cat si oricarei persoane ce doreste sa faca un cadou cuiva drag. Mai mult, CartePremium.ro promoveaza cartile profesionale, astfel incat targeteaza publicul activ, care citeste pentru a se perfectiona. Un segment important din vanzari este reprezentat de comenzile corporate: pentru companii, CartePremium.ro ofera cadouri potrivite atat pentru angajati, cat si pentru colaboratori, clienti, parteneri de afaceri.

Clientul poate selecta produsul dorit dintr-o varietate de carti si cadouri prezentate pe site, oferindu-i-se, totodata, posibilitatea de a selecta si modalitatile preferate de plata si de livrare. Pentru a incuraja comenzile direct pe website, pe baza de cont inregistrat si plata prin card bancar, CartePremium ofera livrare gratuita clientilor care aleg aceasta modalitate de plata. Pentru fidelizare, magazinul online propune un sistem de puncte-bonus: fiecare produs are un numar de puncte-bonus, iar acestea se acumuleaza, putand fi transformate oricand in reduceri la comenzile ulterioare.

Participare: Intrare libera