Curs Formator, autorizat CNFPA, Bucuresti, 7 – 15 iulie

Locul desfasurarii: BUCURESTI

Organizator: Top Quality Management SRL

Curs Formator, autorizat CNFPA, Bucuresti, 7 – 15 iulie

 Ai experienta intr-un domeniu si te gandesti ca ai putea sa ii inveti si pe altii, sau pur si simplu iti face placere sa predai cursuri de formare profesionala pentru adulti?

 Vrei sa devii un formator bun si sa dobandesti noi aptitudini si competente care vor face din cursul tau unul din cele mai bune si atractive?

Simpla experienta nu te poate face un trainer bun. Noul sistem de formare profesionala pentru adulti se bazeaza pe interactivitate, aplicatii practice si jocuri atractive pentru cursanti, care fac procesul de invatare mult mai usor.

Noi te putem ajuta.

Grup tinta:

Cursul se adreseaza formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie. Programul isi propune imbunatatirea nivelului de intelegere a participantilor in insusirea metodelor de lucru cu adultii, a instrumentelor si tehnicilor de evaluare a participantilor la programul de formare, a tehnicilor de feedback si a modului de revizuire si promovare a programului. Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.

Obiective:

insusirea elementelor de baza ale procesului formarii profesionale a adultilor;

formarea competentelor specifice in vederea identificarii nevoilor de formare, pentru pregatirea si organizarea derularii programului de formare;

formarea competentelor specifice in domeniul organizarii, livrarii si monitorizarii programului de formare;

formarea competentelor specifice in domeniul evaluarii cursantilor si a programelor de formare.

Tematica:

 • Stiluri de invatare;
 • Comunicare;
 • Metode si tehnici de invatare;
 • Realizarea Planului de invatare;
 • Evaluarea sesiunii de instruire;
 • Organizarea sesiunii de instruire.
 • Competente dobandite:
 • Pregatirea formarii;
 • Realizarea activitatilor de formare  
 • Evaluarea participantilor la formare
 • Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
 • Marketingul formarii
 • Proiectarea programelor de formare
 • Organizarea programelor si stagiilor de formare
 • Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si stagiilor de formare.

 

Structura cursului: Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi.

Perioada de desfasurare:

Curs de zi organizat in datele: 26, 27 iulie, 2, 3 august intre orele 9.30 - 17.00.

Curs de weekend: 7, 8, 14, 15 iulie intre orele 9.30 - 17.00

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14 Inscrierea se face in limita locurilor disponibile   prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro.

Pret: 700 RON

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA . Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Intra pe www.cursuriautorizate.ro, pentru a vizualiza oferta completa de cursuri autorizate CNFPA.

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro   

comunicare@cursuriautorizate.ro

0735.183.922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Confirmare pana la data: 6 July 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: trainingformatorcurscnfpaautorizatlector