Asociația Schimbare Pozitivă anunță evenimentul "Angels Day" - ediția a opta. Fă și tu o faptă bună.

BUCURESTI - 21 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

Într-o atmosferă plină de bucurie și spiritualitate, anunțăm cu entuziasm cel de-al 8-lea eveniment "Angels Day" organizat de Asociația Schimbare Pozitivă, care va avea loc pe 2 decembrie 2023

Angels Day editia a 8-a

Angels Day editia a 8-a

Asociația Schimbare Pozitivă anunță evenimentul "Angels Day" - ediția a opta. Fă și tu o faptă bună.

Într-o atmosferă plină de bucurie și spiritualitate, anunțăm cu entuziasm cel de-al 8-lea eveniment "Angels Day" organizat de Asociația Schimbare Pozitivă, care va avea loc pe 2 decembrie 2023. Cu un program diversificat și atractiv, evenimentul promite să ofere participanților o experiență unică și memorabilă.

"Angels Day" este un eveniment anual care aduce împreună o comunitate pasionată de spiritualitate, dezvoltare personală și conexiunea cu lumea îngerilor. Ediția a 8-a se anunță a fi una deosebită, oferind participanților oportunitatea de a se conecta cu energia magică a îngerilor și de a împărtăși această experiență cu alți căutători de lumină.

Asociația Schimbare Pozitivă, cunoscută pentru sprijinul acordat celor aflați în procesul de schimbare, oferă un cadru propice celor care își doresc mai mult de la viață și aspiră să trăiască în mod conștient. Indiferent în ce etapă a schimbării se află, evenimentul "Angels Day" este conceput pentru a le aduce inspirație și sprijin celor care doresc să își transforme viețile.

"Vrem să oferim posibilitatea participării la acest eveniment tuturor persoanelor care își doresc să fie acolo, chiar dacă în acest moment poate nu au posibilități sau se simt pierduți. Creăm un context în care toată lumea să primească exact ceea ce are nevoie, și facem asta deja de foarte mulți ani", a declarat președintele Asociației Schimbare Pozitivă - Delia Mureșan.
Revelionul Îngerilor, cum mai este numit Angels Day, a devenit o tradiție deja, ajungând la cea de-a 8-a ediție. Indiferent de contextul actual, noi ne întâlnim și împrăștiem lumină. Îți vom arăta cât de multă nevoie este de TINE.

Ce am pregătit pentru cea de-a 8-a ediție

Ediția din acest an aduce numeroase noutăți și momente speciale. Participanții vor avea ocazia să se bucure de prezentări inspiraționale, ateliere practice și meditații ghidate, toate având ca temă centrală îngerii și energia lor protectoare.

Gazdele evenimentului din acest an sunt: Delia Mureșan, Bianca Brad, Diana Metiu, Mirela Retegan și Ion Hristescu.

Oaspeții vor participa la numeroase ateliere, vor avea parte de o sesiune de poze și autografe, se vor bucura de o tombolă cu premii și, la finalul evenimentului, se vor bucura de un concert susținut de Alexandra Ușurelu.

Cine și cum poate participa la evenimentul "Angels Day"

Participarea la eveniment este deschisă tuturor persoanelor, indiferent de situația actuală sau de stadiul schimbărilor pe care le traversează. Asociația Schimbare Pozitivă își propune să ofere un spațiu sigur și primitor, unde participanții pot găsi inspirație, informații valoroase și conexiuni umane autentice.

Cum poți contribui la acest eveniment? Există mai multe modalități prin care poți sprijini inițiativa Asociației Schimbare Pozitivă. În primul rând, poți susține evenimentul prin donații, contribuind astfel la asigurarea locului unei persoane care trece prin momente dificile. De asemenea, dacă reprezinți o companie, poți susține Asociația Schimbare Pozitivă în eforturile sale de a oferi mai multor oameni șansa unui nou început.

Pentru a fi parte din acest eveniment deosebit, vă puteți înscrie online pe https://deliamuresan.ro/angels-day-editia-8/, unde veți găsi toate detaliile necesare și puteți achiziționa bilete pentru participare.

Asociația Schimbare Pozitivă își exprimă recunoștința față de toți cei care susțin și împărtășesc această viziune a schimbării pozitive în comunitate. Prin contribuția ta, poți fi parte a unei mișcări ce aduce lumină și speranță în viețile celor care au nevoie de susținere.
Pentru mai multe informații despre evenimentul "Angels Day" și modalitățile de implicare, vă invităm să vizitați site-ul oficial al Asociației Schimbare Pozitivă la adresa https://deliamuresan.ro/angels-day-editia-8/.

Despre Asociația Schimbare Pozitivă

Asociația Schimbare Pozitivă este o organizație dedicată sprijinirii persoanelor aflate în procesul de schimbare și transformare personală. Cu o experiență îndelungată în facilitarea evenimentelor și a activităților de dezvoltare personală, Asociația Schimbare Pozitivă are misiunea de a inspira, ghida și susține comunitatea în călătoria sa către o viață mai conștientă și plină de semnificație.

Despre ASOCIATIA SCHIMBARE POZITIVA

Asociația Schimbare Pozitivă este o organizație dedicată sprijinirii persoanelor aflate în procesul de schimbare și transformare personală. Cu o experiență îndelungată în facilitarea evenimentelor și a activităților de dezvoltare personală, Asociația Schimbare Pozitivă are misiunea de a inspira, ghida și susține comunitatea în călătoria sa către o viață mai conștientă și plină de semnificație.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/schimbare-pozitiva/asociatia-schimbare-pozitiva-anunta-evenimentul-angels-day-editia-a-opta-fa-si-tu-o-fapta-buna