Schuman Consulting


Descrierea companiei Schuman Consulting

Schuman Consulting este o firmă specializată în conceperea şi implementarea proiectelor finanţate de fondurile structurale şi de coeziune alocate de Uniunea Europeană pentru România.

Am luat fiinţă în 2008, din iniţiativa unui grup de profesionişti cu experienţă în managementul proiectelor de dezvoltare. Echipa noastră este formată din experţi consultanţi şi traineri pe fonduri structurale, specialişti în proiecte de dezvoltare internaţională şi profesionişti din domeniul dezvoltării durabile.

Expertiza echipei noastre se reflectă în rezultatele obţinute de asociaţii Schuman. Vorbim aici despre participarea la elaborarea de proiecte de dezvoltare în SUA şi Europa de Vest, de colaborări de succes alături de Comisia Europeană, sau de programe dezvoltate în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite. Experienţa internaţională ne permite să lucrăm la cele mai înalte standarde de excelenţă profesională.

Cunoaştem în detaliu cadrul instituţional şi principiile operaţionale ale instituţiilor europene, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale din România. Suntem la curent cu ultimele noutăţi în cadrul legislativ şi instituţional, şi ne aflăm în permanent contact cu instituţiile publice abilitate cu gestionarea fondurilor UE.

Comunicate Schuman Consulting :

Vezi toate comunicatele companiei Schuman Consulting.