Cursurile de dans popular, o decizie inteleapta pentru dezvoltarea copilului tau

BUCURESTI - 3 iunie 2015

Comunicat tip General in Sport

Poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand copilul tau inca are o varsta frageda este sa ii gasesti ocupatie. Copiii au foarte multa energie si simt nevoia sa o consume pe diferite activitati. Atunci cand nu o consuma pe a lor, tind sa o consume pe a ta. Asadar, dansul este una dintre solutiile eficiente pentru a-i gasi o activitate micutului tau si pentru a-l ajuta sa se dezvolte frumos.

Cursurile de dans popular, o decizie inteleapta pentru dezvoltarea copilului tau

In plus, lipsa de socializare cu care ne confruntam in aceste zile din cauza modului in care functioneaza societatea ii afecteaza in primul rand pe cei mici, care isi gasesc refugiu in diferite activitati deloc sanatoase pentru psihicul copiilor. Acesta este momentul in care trebuie sa decizi daca sa ii gasesti o activitate copilului tau si sa incerci sa afli ce ii place sa faca. Poti incerca diferite activitati. Jocuri sportive sau cursuri de dans. Un curs de dans pe care il recomandam este cursul de dans popular pentru copii de la scoala de dans Stop&Dance Studio. In acest mod, va veni acasa cu zambetul pe buze si sa isi va consuma energia intr-un mod constructiv alaturi de copii de varsta sa.

Se distreaza

Primul motiv pentru care ar trebui sa iti inscrii copilul la un curs de dans popular pentru copii este ca dansul aduce bucurie. La o varsta frageda, copilul tau va fi incantat ca are un loc unde poate sa danseze si sa se distreze alaturi de copii de aceeasi varsta. Sa fim seriosi, ati auzit pe cineva care sa spuna ca nu se simte bine in timp ce danseaza. Foarte rare aceste cazuri, iar in cazul copiilor tind sa mearga spre zero. In mod sigur, dupa un curs de dans, copilul tau va veni acasa mai relaxat si vei stii sigur ca si-a consumat energia intr-un mod pozitiv.

Capata incredere in propria persoana

Faptul ca poate invata un dans la o varsta frageda ii va oferi copilului tau un plus de incredere in propria persoana. Ar fi printre primele lucruri pe care invata sa le faca singur si se va simti in largul sau dansand. Acest avantaj se va resimti mai ales cand o sa creasca si va iesi cu prietenii intr-un loc un se danseaza. Nu se va simti stanjenit de faptul ca nu stie sa isi aleaga pasii si se va putea distra.

Miscarea inseamna sanatate fizica, dar si psihica

E clar pentru toata lumea ca un stil de viata sanatos se obtine printr-un program in care este inclus si o sedinta de miscare. In momentul care in care copilul tau va fi inscris la un curs de dans popular pentru copii, poti obtine doua lucruri in acelasi timp. Pe langa faptul ca te asiguri ii gasesti o activitate pe care o va practica cu placere, copilul tau va beneficia de acea sedinta de miscare necesara prin aceste cursuri de dans pentru copii.

In afara dezvoltarea frumoasa si armonioasa, copilul tau va gasi un loc unde isi va putea folosi forta psihica. Mai concret, cursurile de dans vor fi locul unde isi va putea folosi concentrarea astfel incat sa isi coordoneze miscarile si sa reuseasca sa fie stapan pe propriul corp.

Invata si pastreaza traditiile

Un alt motiv pentru care cursurile de dans popular pentru copii este o idee buna pentru orice parinte este acela ca in acest mod copilul tau va invata traditiile tarii in care s-a nascut. Cursurile de dans popular il vor invata exact dansurile de care va avea nevoie in cele mai importante momente ale vietii. Fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, copilul tau va putea mereu sa danseze diferite stiluri traditionale si in mod sigur va fi in centrul atentiei.

La ce scoala il duci?

Intr-adevar este greu sa gasesti locul potrivit pentru o astfel de activitate. Nu multe scoli au in programa lor cursurile de dans popular pentru copil. Una dintre scolile unde se pot invata astfel de dansuri este scoala Stop and Dance . Profesorii de la aceasta scoala reusesc cu succes sa tina lectiile cu cei mici si sa ii invete sa execute corect miscarile care nu sunt de cele mai usoare. Totusi, avand in vedere ca pe toata durata sedintei de pregatire, profesorii sunt in permanenta atenti la ce fac copiii, le va fi foarte usor sa intervina atunci cand miscarile nu sunt executate corect si sa remedieze imediat problema. In plus, oglinzile mari din sala de dans ii ofera copilului posibilitatea de a se vedea pe tot parcursul dansului si in acest mod se va putea observa mai bine timpul dansului pe care il executa.

Despre Scoala de dans Stop and Dance Studio

Scoala de dans Stop and Dance promoveaza dansul in toate formele sale, cu scopul crearii unui ambient prietenos tuturor celor care se hotarasc sa apeleze la unul dintre serviciile propuse: