Dansul mirilor, momentul culminant al petrecerii de casatorie

BUCURESTI - 15 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Poti sa ai doua picioare stangi, dar dansul mirilor ramane o traditie la care nu poti renunta la nunta ta. Lasa timiditatea la o parte si invata pasii de vals pentru a face o impresie buna! Momentul este asteptat de toti invitatii tai si pe scena veti fi doar voi. In cazul in care nu detii deja secretele dansului perfect, varianta lectiilor private de dans este una pe care te poti baza oricand.

http://www.stop-and-dance.ro/blog/cursuri-pentru-dansul-mirilor

http://www.stop-and-dance.ro/blog/cursuri-pentru-dansul-mirilor

Programeaza cursurile din timp

Dansul mirilor perfect nu se invata peste noapte. Asigura-te ca iti faci din timp planurile pentru programarea la lectiile de dans. Nu trebuie sa uiti de perechea ta: chiar daca are dansul in sange, in momentul dansului mirilor va trebui sa va sincronizati perfect pentru a va impresiona placut publicul. Ideal este sa faci programarea la sala de dans cu cateva luni inainte pentru a avea timp sa scapi de bagajul de emotii cu care te vei confrunta la primii pasi in ringul de dans.

Cum alegi melodia?

Traditia spune ca primul dans al perechii casatorite trebuie sa fie un vals vienez. Pe de alta parte, poate iti doresti ca melodia sa aiba o semnificatie anume pentru voi doi. Ideal ar fi sa satisfaci pretentiile invitatilor vostri valsand gratios cu perechea si sa pastrezi melodia voastra pentru un al moment al serii. Un pic de mister nu strica in nicio relatie, asa ca nu are rost sa afisezi in fata tuturor melodia care va va scoate zambete de nostalgie peste ani si ani.

Valsul iti ofera singuranta in miscari

In ciuda reputatiei de dans elitist, valsul vienez, pe care ar fi bine sa il inveti cu perechea ta la cursurile de dans pentru nunta organizate de profesionisti, are avantajul de a-ti oferi siguranta si eleganta in miscari, fler si sincronizare cu perechea si te transforma din "ratusca cea urata" intr-o cuceritoare a ringului. Avantajul inscrierii la cursurile de dans pentru nunta consta in faptul ca, pe perioada orelor de curs, veti avea sala si instructorul de dans numai pentru voi doi. Acesta va avea grija ca valsul mirilor sa fie cel mai impresionant moment al nuntii voastre.

Pe mana instructorului

Sfaturile instructorului vostru de dans pot fi solicitate si in alte privinte cand vine vorba despre dansul mirilor si nu doar la acordarea pasilor vostri cu dulcele ritm al melodiei vieneze. Instructorul de dans va poate sfatui in privinta momentului de intrare si iesire din scena, in alegerea melodiei pe care voi doi vibrati cel mai bine. Dificultatea coregrafica a dansului mirilor o poate stabili, de asemenea, tot instructorul, in functie de timpul de care dispuneti tu si perechea ta si de dorintele voastre.

Poti incerca tango-ul

In cazul in care tu si partenerul tau nu alegeti valsul, tango-ul si salsa raman variante la fel de viabile pentru dansul mirilor. Incarcate de senzualitate, cele doua dansuri sud-americane vor transpune in ring sentimentele tale pentru partener. Adu-ti aminte de doua melodii care au facut celebre dansurile respective tangoul, "Por una cabeza" din "Parfum de femeie" si deja clasicul salsa "Time of my life", din "Dirty Dancing".

Cat timp aloci dansului?

Un curs de 25-30 de lectii iti va aduce picioarele intr-un ritm bine sincronizat cu cel al partenerului. Pentru a-ti lasa invitatii de la nunta cu gura cascata, aloca ceva mai mult timp cursurilor de dans. Efectul va fi devastator, iar nunta voastra va fi declarata momorabila.

Ce ai de castigat?

In primul rand, naturalete pe ringul de dans indiferent de melodia cantata. Odata cu parcurgerea primilor pasi pe ritm de vals, tango sau salsa, vei vedea ca ritmurile muzicii vor fi percepute intr-un mod nou de catre corpul tau, transformandu-te intr-o dansatoare veritabila. Cursurile urmate pentru dansul mirilor iti vor aduce in bagajul tau de cunostinte un atu: nu oricine mai danseaza vals in ziua de astazi.

Un dans ca o relatie de viata

Dansul iti va dezvalui si alte intelesuri ale relatiei voastre. Partenerul tau va invata cum sa conduca lin si in acelasi timp ferm, iar miscarile comune se fac in timp ce sunteti imbratisati ca o pereche veritabila. In acelasi timp, tu vei descoperi cum te poti lasa purtata de val, asteptand ca perechea ta sa indice ritmul si directia pasilor. Credeai ca se numeste dansul mirilor fara sa aiba si un inteles ascuns?


Despre Scoala de dans Stop and Dance Studio

Scoala de dans Stop and Dance promoveaza dansul in toate formele sale, cu scopul crearii unui ambient prietenos tuturor celor care se hotarasc sa apeleze la unul dintre serviciile propuse: