Scoala de dans Stop&Dance Studio invata mirii sa-si spuna povestea de dragoste in pasi de dans!

BUCURESTI - 2 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Stop&Dance Studio este mai mult decat o scoala de dans. Este echipa care va ofera posibilitatea de a va spune povestea de dragoste in pasi de dans, in cea mai importanta noapte din viata voastra: nunta! Cursurile de dans pentru nunta oferite de scoala Stop&Dance Studio va permit sa va lasati purtati de dragoste in ring si sa pasiti frumos in primul dans din restul vietii voastre!

dansul mirilor ,cursuri dans nunta , valsul mirilor , primul dans nunta

dansul mirilor ,cursuri dans nunta , valsul mirilor , primul dans nunta

Scoala de dans Stop&Dance Studio iti ofera dansul visurilor tale la nunta

Daca visul de a va uni destinele in fata altarului este pe cale sa se indeplineasca, asigura-te ca deschideti seara de poveste a nuntii cu cel mai frumos moment:  dansul mirilor .

Nu trebuie sa aveti talente ascunse sau experienta in miscari de dans, iubirea dintre voi este cea care va ajuta sa deveniti cei mai talentati dansatori ai nuntii.

Nu va aventurati singuri in realizarea coregrafiei pentru dansul cel mai important al serii. Nu lasati lipsa de experienta sa va strice unul dintre momentele memorabile ale nuntii. Lasati-va pe mana profesionistilor de la Stop&Dance Studio pentru a invata cei mai frumosi pasi de dans pentru valsul mirilor.

Indiferent ca vreti un vals clasic sau ca alegeti piese atipice pentru a deschide nunta, profesorul de dans de la Stop&Dance Studio va ofera lectii placute si relaxante in timpul cursurilor, care va ajuta sa creati o adevarata poveste in ring, va pune in scena o coregrafie unica, perfect adaptata personalitatii voastre de cuplu. Nu uita nici sa va puna in valoare carisma de indragostiti sau cel mai frumos talent de care dispuneti: iubirea.

Servicii oferite de Scoala de dans  Stop&Dance Studio pentru dansul mirilor

Stop&Dance Studio nu va invata doar pasii de dans ai povestii voastre de dragoste. Profesorii de dans ai scolii sunt mai mult decat niste instructori. Ofera consultanta cu privire la alegerea piesei potrivite pentru dansul de nunta si va invata sa fiti expresivi si fermecatori in miscarile din ring.

Pentru ca primul dans al nuntii sa fie magic, profesorii de la scoala Stop&Dance Studio au grija sa:
 

    va creeze o coregrafie conforma cu dorintele si personalitatea voastra;va ofere sfaturi in privinta esteticii dansului realizatva faca recomandari privind regia intrarii si iesirii din ring;adapteze dificultatea coregrafica la abilitatile voastre in dans;se adapteze programului si disponibilitatii voastre in realizarea cursurilor (zile, ore etc.).


Despre Scoala de dans Stop and Dance Studio

Despre Stop&Dance Studio

Stop&Dance Studio este o scoala de dans din Bucuresti care ofera servicii variate persoanelor pasionate de dansuri. Profesori scolii ofera lectii in orice tip de dans - de la dansuri standard (valsm tango etc.), dansuri latino (samba, flamenco, rumba etc.) si pana la dansuri populare sau orientale, in functie de preferinte si pasiuni.

Scoala Stop&Dance Studio pune accentul pe profesionalism, dedicatie si creativitate in cursurile de dans pe care le ofera. Printre serviciile pe care le ofera se numara cursurile de dans pentru copii si adulti, cursuri de dans pentru nunta, dar si angajarea de dansatori profesionisti pentru evenimente.

In prezent, Stop and Dance Studio are doua sali de dans in Capitala - sala de dans Mosilor/Eminescu si sala de dans Domenii/1 Mai - si se pregateste de deschiderea celei de-a treia