scriitore    

Comunicate de presa si evenimente pe tema scriitore

 • scriitore. Femeia la carte

  scriitore

  Bucuresti - 28 February 2014

  Comunicat de Carturesti

  În perioada 1-8 martie, Cărturești derulează campania ”Femeia la carte”. Peste 80 de autoare, 86 de titluri apărute la 18 edituri românești, în domenii precum poezie, arhitectură, artă, istorie, economie și afaceri, teatru, gastronom ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: carte , reducere , cadou , campanie , martisor , femeie , scriitore

  Vezi toate comunicatele de presa despre scriitore

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul scriitore.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la scriitore. Informatiile despre scriitore cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul scriitore, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la scriitore, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.