A2t.ro reduce cu pana la 30% preturile camerelor de supraveghere pentru exterior

BUCURESTI - 9 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

A2t.ro este un magazin ce isi presteaza serviciile in domeniul comertului electronic si care s-a specializat in furnizarea si livrarea sistemelor de siguranta sau a sistemelor de supraveghere video.

A2t.ro reduce cu pana la 30% preturile camerelor de supraveghere pentru exterior

Cu putin timp in urma, magazinul online A2t.ro a anuntat faptul ca a redus preturile de achizitie ale camerelor de supraveghere pentru exterior cu pana la 30%.

Camerele de supraveghere pentru exterior sunt ideale in cazul care parasiti pentru o perioada orasul, iar casa sau firma raman nesupravegheate, sunt ideale pentru persoanele care locuiesc in zonele cu reputatie proasta sau celor care vor sa aiba un grad inalta de siguranta.

Stocul de camere de supraveghere pentru exterior din oferta magazinului A2t.ro este diversificat si cuprinde zeci de tipuri diferite. Camerele de supraveghere pentru exterior sunt dotate cu tehnologii de ultima ora, au senzori infrarosu prin intermediul caruia pot inregistra intr-un mod optima chiar si atunci cand au obiectivul indreptat spre o zona intunecata: imaginile surprinse sunt redate la o rezolutie High Definition.

Sistemele de supraveghere video de exterior - cu ce sunt prevazute?

Preturile sistemelor de supraveghere video comercializate de magazinul online A2t.ro sunt reduse substantial si difera de la echipament la echipament in functie de tehnologia pe care o inglobeaza, de performantele acestora, de materialele care s-au folosit la confectionare si in functie de compania producatoare.

Sistemele de supraveghere sunt fabricate de materiale de top, ce au un grad de durabilitate ridicat la conditiile meteo extreme sau la incercarile de distrugere.

Stocul plasat pe piata de acest magazin contine si urmatoarele articole:

· Camera de supraveghere pentru exterior ce se poate utiliza indiferent de modelul de DVR pe care il detineti: acest produs suprinde imaginile la o rezolutie HD, este prevazut cu un senzor de 2.4 MP, iar inregistrarile surprinse sunt foarte clare (fete de oameni, placute de inmatriculare). Totodata, in cazul in care spatiul in care este montata nu este destul de iluminat, camera, intrucat inglobeaza functia 3D-DNR, reuseste sa redea imaginile la o calitate optima

· Camera de supraveghere confectionata de compania Hikvision- acest echipament este dotat cu un senzor de 2 megapixeli si are rezolutia de 1080 Full HD. De asemenea, poate suprinde orice miscare intrucat are un unghi generos de filmare, se poate invarti si este prevazuta cu filtrul IR CUT, ce porneste led-urile in cazul in care locul supravegheat este slab iluminat

· Sistem de supraveghere video pentru exterior de la Sony- acest sistem poate filma imagini color chiar si in timpul noptii, este dotat cu functii ce stabilizeaza imaginea si poate functiona impreuna cu orice tehnologie de supraveghere. In cazul in care locul filmat nu este iluminat, sistemul capteaza imagini alb-negru cu ajutorul senzorului de infrarosu. Totodata, are unghi de filmare larg, de 94 de grade

Pe langa aceste aspecte, camerele de supraveghere video pentru exterior, daca razele soarelui ajung direct in lentila, datorita senzorilor pe care ii inglobeaza capteaza imaginile la o rezolutie foarte clara.

Camerele de supraveghere pentru exterior se comanda online

Dat fiind ca A2t.ro este un magazin ce isi desfasoara activitatea in mediul virtual, achizitionarea camerelor de supraveghere pentru exterior se face prin intermediul unei comenzi online. Aceasta se plaseaza pe site de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Comanda se plaseaza cu ajutorul butonului "Adauga in cos".

In cele din urma, un reprezentant al magazinului A2t.ro va poate oferi mai multe informatii la numerele de telefon 0753.058.588/ 0748.280.077.