Puf-urile au ajuns la generatia a doua de modele

BUCURESTI - 3 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cu totii cunoastem acele fotolii de interior extrem de comode, mai joase decat in mod obisnuit si colorate foarte placut. Aceste fotolii puf au acum si alte forme in afara de forma unica de beanbags, actualmente ajungand la generatia a doua de modele.

Puf-urile au ajuns la generatia a doua de modele

Producatorii de fotolii de interior s-au adaptat cerintelor venite din partea corporatistilor, companiilor apartinand domeniilor umaniste si tuturor persoanelor care isi doresc si acasa ceea ce regasesc la job.

Suplimentar, acasa se urmareste „incarcarea bateriilor” mai pe indelete, iar pentru acest lucru sunt potrivite modelele regasite online, precum fotoliul para sau fotoliile puf relaxante de pe Lazyboy.ro sau din altele asemenea magazine online.

Puf-urile permit un mediu perfect de relaxare

Aceasta sugestie vina ca urmare a faptului ca ele se pot combina doua cate doua in obtinerea unui mediu de relaxare perfect. Cele doua piese pot fi: o piesa pentru spate si sezut, iar o alta piesa, pentru sprijinirea picioarelor la o inaltime agreabila. Explicit, este vorba de un fotoliu tip para si un fotoliu otoman. 

Ce alte modele mai numara fotoliile de interior

Este important sa fie mentionata varietatea spectaculoasa a acestor piese de mobilier, asadar lista de mai jos reliefeaza tendinta de revolutionare a modelelor, care a facut posibila aceasta noua generatie:

• model de cub, simplu si util
• fotoliu solid cu umplutura puf
• fotoliu puffo, inalt si exclusivist
• model naoky, cu o adancitura la baza
• model elegant, cu spatar drept si solid
• model de minge de basket sau de fotbal
• model larg, tip island, pentru o relaxare cu stil
• model pentru copii, cu buburuze sau de tip pijama

Fotoliile din puf sunt apreciate la o scara din ce in ce mai larga. Aceasta este ratiunea din spatele suplimentarii numarului de modele. Daca, initial, ele erau folosite in spatii neconventionale de relaxare din interiorul cladirilor de birouri unde corporatiile activau, acum au cucerit chiar si spatiile conventionale de relaxare si lucru. Aceste fotolii au contribut si contribuie la amenajarea celorlalte firme si au fost postate chiar si la domicilii private.

Fotoliile de interior. Cateva detalii tehnice

Pe copii ii incanta, pe femei le rasfata, iar pe barbati ii relaxeaza asa cum fotoliile obisnuite, cu lemn si tapiterie, nu o pot face. Cateva sute de lei reprezinta costul lor, insa sunt considerate premium, acest lucru pe buna dreptate. Acest tip de mobilier de interior sunt destinate celor care isi doresc sa se relaxeze extrem de bine folosindu-se de un lucru in forma ideala si in culorile dorite.

De asemenea, textura fotoliilor respective este una delicata, desi materialul este rezistent. Tesatura este de plus in majoritatea cazurilor, pentru a oferi senzatia delicata de confort si calitate. O caracteristica a acestora este ca nu retin umezeala pentru a dezvolta mirosuri nedorite.

Din punct de vedere chimic si biologic, fotoliile puf sunt neutre, asadar nu este de mirare ca oricine si le doreste. A doua generatie de modele are toate sansele sa devina piese de mobilier pentru absolut toate gusturile si preferintele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/puf-urile-au-ajuns-la-generatia-a-doua-de-modele