Distrugerea documentelor, efectuata prompt de firma Green Global

BUCURESTI - 19 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

In era informationala in care ne aflam, documentele care contin informatii sensibile trebuie gestionate, arhivate si distruse cu un maxim de responsbilitate. Distrugerea documentelor, in special a celor de arhiva, trebuie facuta intr-un mod profesionist de fiecare data. De aceea, firma Green Global, recunoscuta pentru colectarea si prelucrarea oricarui tip de deseu – in cazul acesta, deseuri de hartie-, presteaza servicii ireprosabile de distrugere de documente, permitand unei persoane autorizate sa detina acele documente sa fie martor la tot procesul de distrugere.

Distrugerea documentelor, efectuata prompt de firma Green Global

Documentele sunt hartiile care contin informatii sensibille, cu impact financiar organizational sau personal, ori care contin informatii confidentiale legate de parteneri, rapoarte, statistici, identificare personala si altele. De aceea, nu trebuie divulgat sub nicio forma continutul documentelor care nu mai au relevanta pentru persoana in cauza (fie ea fizica ori juridica).

Distrugerea acestor documente se va efectua de catre firma Green Global indeplinind toate normele de pastrare a sigurantei informatiilor trecute pe acele suporturi de hartie.

Cum distruge firma Green Global documentele importante?

Firma Green Global ofera serviciul de distrugere documente prin urmatoarele metode:

• In primul rand, reprezentantii firmei Green Global ajung la sediul companiei sau in incinta cu pricina
• Acestia solicita un reprezentant autorizat, care sa fie in prezenta lor pe tot parcursul procesului, de la colectare pana la distrugerea propriu-zisa
• Colectarea propriu-zisa a documentelor (in cazul documentelor de arhiva, detinatorii documentelor trebuie sa prezinte o autorizatie de la Arhivele Nationale; in lipsa acesteia, Green Global nu mai presteaza acest serviciu)
• Transportul documentelor pana la locul de distrugere
• Distrugerea efectiva a acestora (transpunerea lor in fasii, fragmente sau microfragmente, caracterizate prin imposibilitatea de a fi reconstituite sau de a infatisa ele insele informatii inteligibile)

Distrugerea documentelor de arhiva, efectuata cu maxima confidentialitate de firma Green Global

Documentele arhivate sunt dispuse intr-un nomenclator arhivistic, sunt legate, inventariate si ordonate. De aceea, scoaterea lor din arhiva in scopul distrugerii nu este posibila oricand, ci numai in momentul in care cel care detine documentele arhivate obtine un aviz special de la Arhivele Nationale.

Nici documentele nearhivate nu sunt mai putin importante; chiar daca sunt sau nu arhivate, acestea pot contine informatii care, odata insusite de persoane raufacatoare sau de concurenta, siguranta, activitatea sau situatia entitatii (fizice sau juridice) poate avea de suferit, periclitand eforturi sustinute in timp, din cauza unor scurte momente de scurgeri de informatii.

Asadar, fie ca este vorba de documente care nu se afla in arhiva, fie ca este vorba de cele arhivate, ele vor beneficia de acelasi tratament: distrugerea eficienta. Ulterior distrugerii, materialul celulotic (hartia) va fi reciclata, firma Green Global respectand principiul dupa care se ghideaza chiar si in activitatea de distrugere de documente.

Firma Green Global poate fi contactata telefonic, la numerele 0765.475.754 sau 021.320.1565, sau prin e-mail, la adresele office@greenglobal.ro ori claudiu.brinza@greenglobal.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/distrugerea-documentelor-efectuata-prompt-de-firma-green-global