Dreamfish.ro ofera clientilor produse si servicii de piscicultura calitative la oferte avantajoase

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Dreamfish.ro, companie cu sediul in Bucuresti, este singurul importator de furaje pentru pastrav in Romania de la compania Skretting care ocupa prima pozitie in plan mondial in productia de mancare pentru pesti si creveti. Furajele de pastrav sunt destinate unei alimentatii optime a pestilor.

Dreamfish.ro  ofera clientilor produse si servicii de piscicultura  calitative la oferte avantajoase

Pastravul este o specie de peste care se poate gasi in apele reci de munte. In genere, are o lungime cuprinsa intre 25-30 cm si o greutate de 1 kg-1.5 kg si se poate recunoaste dupa petele negre de pe spate. De asemenea, este crescut in spatii special amenajate, numite pastravarii, care imita habitatul sau natural.

Astfel, in aceste pastravarii, pestele necesita o hranire specifica, care are la baza furajul de pastrav. Acest aliment este special creat pe cale artificiala in vederea unei cresteri eficiente a pestelui si este compus din:


• Faina
• Grasimi
• Proteine


Care sunt tipurile de furaj pentru pastravi?


Printre tipurile de furaj pentru pastravi comercializate de Dreamfish.ro se gasesc urmatoarele:


• Nutra si Nutra MP
• Classic Extra si Optiline
• Optiline HE si Optiline HT
• Optiline Premium si Focus Salmo
• Vitalis Repro Trote si Protec
• Focus Omega Trout si Nutra HP


Cateva caracteristici cu privire la tipurile de furaj pentru pastravi

Nutra este un furaj complet extrudat pentru puietii de pastrav, care are un continut bogat de proteine, care pluteste si care se caracterizeaza printr-un grad mare de digestibilitate. Acest aliment contine pana la 58% proteina si un procent de 18% de grasime. In timp ce nutra este folosita pentru puietii intre 0,2-0,5 g, nutra mp se adreseaza pestilor intre 5-15 g si vine sub forma de minipelete.

Classic-ul extra este un furaj extrudat, complet pentru pastravii crescuti in bazine care au o calitate slaba a apei, adica in apa cu un continut redus de oxigen. Pestii a caror greutate incepe de la 15 g sunt hraniti cu acest tip de aliment, care are forma unor granule compacte.

Optiline este folosit pentru ingrasarea pastravului care traieste in conditii optime. Este de culoare maro, se poate scufunda si are forma unor granule.

In cazul pastravariilor a caror apa nu depaseste 14 grade Celsius pentru crestere si ingrasare se foloseste furajul pentru pastravi Optiline He, care contine pana la 28% proteina. Daca apa depaseste 16 grade, respectiv 18 grade pentru cresterea pastravului se foloseste furajul complet extrudat Optiline HT, care contine pana la 46% proteina si maximum 21% grasime. Optiline premium este un furaj complet, extrudat, care are o culoare maro si este destinat pentru cresterea si ingrasarea pastravilor. Specialistii recomanda folosirea acestui tip de furaj pentru pastrav daca temperatura apei este de sub 14 grade, adica daca conditiile de crestere sunt optime. Acest aliment contine pana la 44% proteina si pana la 32% grasime.

Compania Dreamfish.ro ofera din anul 2011 consiliere si servicii complete pentru piscicultura si pune la dispozitia clientilor oferte armonizate cu necesitatile acestora. De asemenea, importa icre embrionate de pastrav pe comanda, la cerere si echipamente din Italia, Austria, Germania si Danemarca, iar echipa este formata din specialisti pasionati, cu studii si o vasta experienta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/dreamfish-ro-ofera-clientilor-produse-si-servicii-de-piscicultura-calitative-la-oferte-avantajoase