Invitatii de nunta la preturi speciale, de la Boutique Wedding

BUCURESTI - 31 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Boutique Wedding propune o gama larga de invitatii pentru nunta, la preturi speciale, pentru ca fiecare cuplu care se pregateste pentru cel mai important eveniment din viata lui sa poata anunta acest lucru intr-un mod inedit. Modelele de invitatii pentru nunta sunt variate, potrivite pentru orice gusturi.

modele de invitatii pentru nunta

modele de invitatii pentru nunta

 Boutique Wedding: for your dream 

Boutique Wedding

Ai modele de invitatii de nunta elegante, la magazinul online Boutique Wedding

Pentru ca nunta este un eveniment unic in viata, cu totul deosebit, invitatiile de nunta se incadreaza in opt colectii speciale, pentru ca fiecare cuplu sa isi gaseasca modelul potrivit. Colectiile sunt urmatoarele: Momente Unice, Amuzament, Rafinament, Papirus, Inimioare, Fluturi, Toamna si Alb-Negru.

Invitatiile de nunta sunt confectionate din carton mat sau glossy, care se pliaza in trei parti. Personalizarea se face in functie de colectia in care se incadreaza. Modelele de invitatii pentru nunta sunt imbogatite cu cele mai rafinate imprimeuri florale, pentru un stil romantic, sau un design cu fluturi.

    Modelele de invitatii pentru nunta din colectia “Amuzament” sunt perfecte pentru o nunta iesita din tiparul clasic, pentru mirii care doresc sa se distreze, impreuna cu invitatii, in cea mai importanta seara a vietii lor. Aceste invitatii sunt personalizate cu caricaturile mirilor, avand diverse mesaje haioase, potrivite cu tematica nuntii.
    Pentru cei care doresc invitatii de nunta elegante, pentru un eveniment clasic, exista si astfel de modele, pe care le veti gasi in colectiile Boutique Wedding: Rafinament sau Alb-Negru.
    La Boutique Wedding se gasesc si invitatii de nunta accesorizate cu fundite din saten sau cu numele mirilor incadrat astfel incat restul mesajului sa se vada la deschiderea invitatiei.
    O colectie foarte deosebita, pentru mirii care doresc sa iasa din tipar, o reprezinta colectia de invitatii de nunta “Papirus”. Aceasta cuprinde modele de invitatii pentru nunta cu design floral si margini dantelate. Aici, foarte speciala este si forma plicului, acesta fiind de tip hexagon.

Plicurile invitatiilor de nunta intra in pretul invitatiilor

Pentru a nu te mai stresa sa cauti si plicuri pentru invitatiile de nunta alese la un pret convenabil si pentru ca nu se vor potrivi exact cu modelele de invitatii propuse de Boutique Wedding, pretul invitatiei include si plicul. Astfel, ai un set complet, cu care iti vei impresiona invitatii, cand ii vei anunta data nuntii.

Boutique Wedding este magazinul online special deschis pentru ca fiecare sa isi gaseasca cel mai frumos model de invitatii de nunta si sa fie pregatit din timp cu toate aranjamentele. Detaliile sunt importante, in astfel de momente, asa ca orice ajutor profesional este binevenit. Boutique Wedding va transforma orice petrecere de nunta intr-un eveniment de neuitat.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele Boutique Wedding, puteti intra pe site-ul oficial. Daca doriti sa faceti o comanda, sunati la numarul de telefon 0720 799 326 ori scrieti pe adresa de e-mail contact@boutiquewedding.ro.