Noile haine de firma de la Dresslikehel.ro create de marii designeri internationali ofera un stil vestimentar elegant si unicat

BUCURESTI - 17 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Dresslikehell.ro a lansat o noua gama de haine de lux adresate domnilor si doamnelor pentru care vestimentatia originala este o regula si nu o optiune. Noile modele de articole vestimentare poarta semnatura unor designeri renumiti precum Michael Kors, Christian Louboutin si Alexander Mcqueen si reprezinta adevarate piese vestimentare care ofera un look unic si usor de remarcat.

logo dresslikehell

logo dresslikehell

Magazinul de fashion online Dresslikehell.ro  comercializeaza haine originale create de designeri recunoscuti in intreaga lume precum Alexander McQueen, hainele create de acesta fiind purtate de multe celebritati  internationale.

Acest magazin online se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor, comercializand produse originale de firma de o calitate superioara. Publicul tinta al celor de la Dresslikehell.ro este format din persoanele cu venituri ridicate care pun mare pret pe articolele vestimentare pe care le poarta zi de zi si care, totodata, au o mare importanta pentru ele din punct de vedere vestimentar.

Hainele de firma de la Dresslikehell.ro cuprind o serie de branduri renumite precum :

Dsquared2 - acest brand contine haine pentru barbati si femei. Hainele de firma originale comercializate pe acest site ce poarta marca Dsquared2  cuprind o diversitate de articole vestimentare atat pentru sezonul rece cat si pentru cel cald. In ceea ce priveste hainele originale pentru barbati, acestea sunt reprezentate de tricouri, camasi de barbati Dsquared2, jeans si pantaloni scurti. In ceea ce priveste segmentul feminin, brandul Dsquared2 acopera o larga gama de produse dar cele care au un succes mare  la doamne sunt esarfele multicolore acestea putand reprezenta accesoriul care da culoare oricarei tinute feminine.

Dupa cum se observa hainele ce apartin brandului Dsquared2 acopera mai mult stilul casual adresandu-se in mare parte persoanelor active carora le plac stilul si hainele sport.

Alexander Mcqueen - acest brand este unul din cele mai cunoscute pe segmentul de haine de firma  in special cele adresate femeilor. La Dresslikehell.ro brandul Alexander Mcqueen acopera o serie de articole vestimentare incepand de la genti de dama, continuand cu tricouri si rochii si terminand cu esarfe de dama casual.

Michael Kors - acesta este unul din marile branduri de genti de dama pe care doamnele le poarta cu mandrie. Gentile Michael Kors originale se gasesc la Dresslikehell.ro intr-o diversitate larga de unde fiecare doamna isi poate alege modelul dorit.  Astfel de genti Michael Kors sunt purtate de multe din personalitatile internationale din lumea showbiz-ului si nu numai.

Christian Louboutin - acesta este un mare brand de incaltaminte de lux creat in Franta de designerul cu acelasi nume. La Dresslikehell.ro, pantofii Christian Louboutin cu talpa rosie au un design unic recunoscut in intreaga lume. Semnatura designerului este si ea prezenta pe pantofi aceasta oferindu-le originalitate si unicitate totodata.

O categorie importanta de articole vestimentare destinata doamnelor este reprezentata de genti, acestea fiind de multe ori accesoriul vestimentar cheie pentru multe din tinutele feminine. Gentile de la Dresslikehell reprezinta o combinatie unica intre eleganta si lux adresandu-se doamnelor cu personalitate care doresc sa emane feminitate si atractie prin outfit-urile purtate zi de zi.

Acestea sunt doar unele din marile branduri de haine de firma pe care le gasiti in magazinul Dresslikehell.ro.   Pentru a vizualiza intreaga gama de haine de lux vizitati site-ul cu acelasi nume sau showroom-ul situat pe Calea Victoriei, nr 83-85 acolo unde reprezentantii de vanzari Dresslikehell va asteapta cu mare drag.